RZN TOOTH BEAUTY KIT - Cara Putihkan Gigi Dengan Selamat

Senyum seindah suria..yang membawa cahaya..Senyum itu juga satu sedekah, namun senyuman yang cantik berseri pastinya bila mempunyai gigi yang sihat, cantik dan putih. Tapi lumrahlah kan.. dulu kecil-kecil bab gosok gigi ni bagaikan satu mimpi ngeri buat kita kanak-kanak. Tak percaya ? Cuba ingat dahulu zaman sekolah, mesti kita paling tak suka kalau jururawat gigi datang ajar cara berus gigi dengan betul, pastu kena pula buat pemeriksaan gigi.. rasa ketaq lutut kan.. 

Akibatnya, haa.... ambik ko! Bila dah besar, gigi berlubang lah, sakit gigi lah dan paling tak best lagi, gigi kuning ­čśÇ­čśÇ Nak senyum lebar-lebar pun segan. Namun kini terdapat pelbagai rawatan untuk memulihkan masalah gigi ni, sama ada ke klinik pergigian ataupun boleh mencuba rawatan alternatif dengan penggunaan produk yang bagus. Cuma bila sebut produk ni, kita perlu berhati-hati dan pastikan ia selamat sebelum menggunakannya. Dan hari ini, ana nak perkenalkan dengan korang yang berhasrat mendapatkan gigi yang cantik dan putih, satu cara putihkan gigi dengan selamat






RZN Tooth Beauty Kit


Korang pasti pernah dengar orang dulu-dulu sebelum adanya ubat gigi, mereka menggunakan kayu sugi dan juga arang sebagai cara macam mana nak putihkan gigi dan bahan pembersih gigi. Arang ni juga di katakan dapat memutihkan gigi. Pelikkan.. arang tu hitam namun ia sebagai agen untuk memutihkan gigi. Ini kerana arang mengandungi karbon yang bertindak untuk memutihkan gigi. Dan mengambil dari pengetahuan itulah RZN Beauty memperkenalkan satu set produk untuk membersihkan dan memutihkan gigi mereka yang bermasaalah. Jom kita ketahui lebih banyak info tentang produk dari RZN Tooth Beauty Kit sebagai tips putihkan gigi dengan selamat .




RZN Tooth Beauty Kit di datangkan dengan set COMBO GIGI BERSINAR yang mempunyai 2 produk iaitu GLARING WHITE TOOTH SUPER CARBON   & PEN PEMUTIH GIGI CLARING WHITE TOOTH WHITENING PEN. Ia merupakan set pemutih gigi yang berkesan, dan pen pemutih gigi yang selamat di gunakan untuk mendapatkan hasil yang terbaik pada pengguna. 





GLARING WHITE TOOTH SUPER CARBON




Inilah dia GLARING WHITE TOOTH SUPER CARBON. Ia merupakan  serbuk arang, iaitu cara dapatkan gigi yang putih  paling selamat dan terkawal  kerana ia dari bahan semulajadi dan tidak menghakis.

Antara kelebihan SUPER CARBON:


­čî╣Melindungi Gusi Dri Jangkitan Bakteria
­čî╣Meneutralkan Masalah Nafas Berbau
­čî╣Menghilangkan Karat2 Pada Gigi
­čî╣Menstabilkan PH Dalam Mulut100% Dari Bahan Semulajadi
­čî╣Mencegah Masalah Kaviti
­čî╣Menguatkan Gigi
­čî╣Kelulusan dan berdaftar dengan KKM


Bagaimanakah cara menggunakan GLARING WHITE TOOTH WHITENING CARBON ? 


~ Basahkan berus gigi anda.
~ Celupkan pada GLARING WHITE TOOTH WHITENING CARBON.
~ Berus gigi seperti biasa.
~ Berkumur dan bilas dengan air.

1 unit bekas GLARING WHITE TOOTH WHITENING CARBON boleh tahan 1 bulan bergantung kepada jumlah penggunaan. 

GLARING WHITE TOOTH WHITENING PEN 



GLARING WHITE TOOTH WHITENING PEN pula merupakan pen pemutih gigi yang selamat untuk di gunakan. Ia adalah sejenis pen yang mengandungi Gel sebagai alat pemutih gigi yang berkesan .

Antara kelebihan GLARING WGITE TOOTH WHITENING PEN ialah : 





­čî╣Gel berkualiti tinggi ini tidak sama sekali merosakkan enamel tapi ia membuang kotoran yang melekat padanya.

­čî╣Bahan yang digunakan telah melalui ujikaji. Mempunyai sijil CE, MSDS & FDA. Probabiliti pengguna yang mengalami masalah gigi sensitif dan iritasi adalah terlalu kecil.

­čî╣Senang dibawa dan mudah dipakai

­čî╣Kelulusan KKM

 ­čî╣Adakah PEN PEMUTIH GIGI Halal?

Bahan-bahan yang digunakan saya dah buat rujukan sebelum ambil dari kilang memang tiada unsur-unsur haram. Bahan produk sama digunakan oleh para dr. Gigi dalam proses cuci gigi/servis gigi.

­čî╣Adakah PEN PEMUTIH GIGI menpunyai side effect?
Tiada

­čî╣Apakah bahan-bahan PEN PEMUTIH GIGI?

Ada dua jenis pen whitening. 
i) Peroxide (menghakis tapi TIDAK BAHAYA) 
ii) NON-Peroxide (tidak menghakis)

Produk yang mengandungi peroxide tidak diterima masuk ke negara Eropah atas sebab2 tertentu. Tapi non-peroxide boleh. Kami menjual yang dikategorikan sebagai Non-peroxide.

­čî╣1 batang PEN PEMUTIH GIGI  untuk berapa kali penggunaan?
Satu pen boleh tahan 60kali sapuan halus pada gigi yg mana kalau seminggu  3x kali sapu boleh tahan hingga 2-3bulan.

­čî╣PEN PEMUTIH GIGI bertindak secara kekal ke atau sebagai polish?
Kesan awal pen whitening boleh dilihat seawal 1-2minggu bergantung pada konsistensi pemakaian dan penjagaan minuman seperti kopi ,nescafe dan sebagainya.

Kesan pada gigi boleh jadi kekal jika penjagaan gigi diutamakan. 


Bagaimanakah cara menggunakan GLARING WHITE TOOTH WHITENING PEN ?

1. Buka penutup bahagian atas yang ada berus.

2. Putar bahagian bawah sehingga gel naik ke berus perlahan-lahan.

3. Sapukan berus pada gigi sambil senyum dan biarkan selama 30 saat untuk kering.

4. Selepas 30 saat boleh lah tutup mulut dan lakukan aktiviti seperti biasa.

5. Jangan makan dan minum dalam tempoh 30 minit selepas penggunaan.

6. Selepas 30 minit, berus gigi dan makan lah seperti biasa. 




Bahan Semua LULUS KKM (NOT150604947K)
❤ Tiada Hakisan (Tiada Bahan Peroksida) 
❤ Tiada Kesan Sampingan
❤ Kesan Yang CEPAT ! (Seawal 7 HARI)
❤ Mudah Dibawa & Senang Digunakan. Hanya Di Rumah !


Pasti korang teruja kan, nak mendapatkan gigi yang putih berseri ni. Apa tunggu lagi , dapatkan  cara putihkan gigi dengan berkesan dengan singgah ke mana-mana pautan media social yang ana berikan di bawah ini : 





Satu set RZN TOOTH WHITENING KIT ini cuma RM70 sahaja. 



Ini ialah sebuah terbitan advertorial berdasarkan sumber rujukan FB : https://www.facebook.com/RZNbeautyhq/ 
RZN TOOTH BEAUTY KIT - Cara Putihkan Gigi Dengan Selamat RZN TOOTH BEAUTY KIT -  Cara Putihkan Gigi Dengan Selamat Reviewed by ana halim on March 24, 2018 Rating: 5

4 comments:

  1. comelnya kotak dia... menarik ni nak g usha nak bagi putih gigi

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh lah cuba kalau nak putihkan gigi dengan cara alternatif kan Ekin :)

      Delete
  2. Memang teringin..ada usha ig shop, tp lain sikit..pakai yg melekap kat gg tu, tp risau plak..x selamat..ni ada KKM.. Boleh la sya try

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah Aiin, hat ni diberikan NOT KKM, In shaa Allah selamat

      Delete

Powered by Blogger.