Gambar terbaharu anak-anak comel Marian Rivera

Dah lama ana tak update perkembangan anak-anak comel pelakon Filipina kesukaan ana ni, Marian Rivera. Memang hari-hari lalu di feed Instagram seronok melihat gelagat ate Zia ( panggilan untuk kakak Zia dalam bahasa tagalog ) yang kian membesar dan makin terselah kecomelannya. Tambah pula sekarang ni anak kedua pasangan Don Dantes dan Marian Rivera juga makin comel sangat putih melepak, baby Ziggy. 





Gambar terbaharu anak-anak Marian Rivera 


Dua tiga hari lepas ada masuk keywords mencari gambar anak Marian Rivera. Dan pastilah yang di jumpai adalah entri yang lepas. Hari ini ana pinjam beberapa keping foto dari Instagram Marian dan juga Fan Page nya gambar-gambar terbaharu anak perempuan dan anak lelaki Marian Rivera. 




Anak pertamanya Maria Letizia kini telah pun berusia 3 tahun dan anak kedua mereka Jose Sixto IV atau lebih di kenali dengan panggilan Ziggy pula telah berusia 5 bulan. Setakad ni nampaknya belum ada lagi drama-drama terbaharu lakonan Marian di kaca tv  Malaysia. Nampaknya Marian kini banyak aktif dalam pengiklanan TVC dan juga duta beberapa produk kecantikan dan kanak-kanak. All the best Yanyan :) Rindu juga lakonan nya yang manja-manja seperti dalam drama siri Marimar suatu waktu dahulu. 




wajah terbaharu Marian Rivera 












credit photo Instagram Marian Rivera, DongDantes dan Dantes Family 
Gambar terbaharu anak-anak comel Marian Rivera Gambar terbaharu anak-anak comel Marian Rivera Reviewed by Ana Jingga on October 09, 2019 Rating: 5

19 comments:

  1. mak cantik, anak pun comel. Lama x layan drama filipina. suka tengok pelakon diorang, tak dimakan usia langsung

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuu laa Sal keluarga cantik dan comel hehe :)

      Delete
  2. Cantik macam mummy ngan daddy dia😍😍

    ReplyDelete
  3. Owh pelakon filifina
    tak pernah tenguk lagi

    ReplyDelete
  4. dua-dua comei, yang sulung tu sebijik muka emak nya... emak n bapaknya sama cantik anak pun mengikut

    ReplyDelete
  5. Geram tengok.Tak jemu nak tengok mereka sekeluarga ni kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ana suka tengok depa anak beranak ni PC lawa hehe :)

      Delete
  6. cantiknya...ammi tak berapa kenal dia.

    Kalau artis filipina yg ammi suka tgk Christina Hermosa. Cantik sgt dia dengan kulit yg putih2 merah tu. Alahaiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marian ni lepas zaman populariti Christine Hermosa Ammi, kira junior laa hehe :)

      Delete
  7. comel2 je ank dia..
    mak pon comel.. hihi

    ReplyDelete
  8. memang cantik lain mcm anak2 marian ni

    ReplyDelete
  9. Cantiknya Marian ni kan.. Tak puas mata memandang.. Anak sebiji sama muka Marian

    ReplyDelete

Powered by Blogger.