sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Selasa, 6 Mei 2014

Kecomelan Prince George (Putera Diraja Britain)


Prince George

 

Prince George


Prince George of Cambridge atau nama penuhnya George Alexander Louis, adalah putera diraja Britain.Putera sulung pasangan pewaris raja England, Prince William ,Duke of Cambridge bersama isterinya Catherine, Duchess of Cambridge atau lebih di kenali dengan panggilan Kate Middleton.Lahir pada 22hb Julai 2013 di hospital St Mary, London seberat 3.80kg.Dihospital ini juga mendiang Puteri Diana melahirkan kedua-dua orang puteranya Prince William dan Prince Harry.

Entri ana kali ini cuma nak berkongsi beberapa keping foto comel Prince George yang saling tak tumpah mirip wajah ayahandanya Prince William ketika seusia dengannya.Bayi ni tak kiralah apa keturunan sekalipun memang sangat comel kan...

Persamaan Prince George dan Prince William

 

Sama rupa paras Prince William dan puteranya Prince George


Prince William ketika kecil

 







Prince George of Cambridge






Foto: Google Image dan Kate Middleton FB Page.

Rujukan: wikipedia

~sekadar berkongsi foto-foto comel ~

22 ulasan:

  1. comelnya ..prince ni..
    memng ada iras2 bapak dia..
    pling penting lahir sekali darjat dan kekayaan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. baby kak ana tengok semua comel2 kan..erm for surelah dah nama lagi royal baby ni sobri

      Padam
  2. comel sangat.....geramnya....

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul kan Ozie: geram nak picit2 rasanya..hehe

      Padam
  3. Comel kan Ana prince George ni...adorable sangat sama mcm Kate...bila tgk semula gambar Lady Di ni....aduhaiii cantik betul kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. dulu Linda ana rajin sgt mengikuti kisah Lady D ni, bukan apa suka tgk yang cantik2 kan.. :)

      Padam
  4. baru sekejap rasa kisah puteri diana tu kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan mama..baru lagi rasanya kita baca kisah2 Lady D dan anak2nya..skrg dah kisah cucu dia pula..hehe

      Padam
  5. Comel nyeee.. Memang same je ngn bapak die mase kecik

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah mama mursyid..sama je kan..:)

      Padam
  6. Assalammualaikum akk..mmg comey bgt ni.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam syaz..comey bangat yar..hehe

      Padam
  7. Anak-anak mat saleh ni kalau dalam pic montel-montel belaka. Tak gemuk tak kurus. Tapi sepesen je cutenya. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. gebu-gebu je kan..macam kapas je rambutnya..

      Padam
  8. cantik betol puteri diana......

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha Sha..kak ana buat entri cucu dia..Sha komen nenek nya ye..hehe

      Padam
    2. Hiihhi..itu laa...dh nmpk neneknye mang cun,,,puji yg tu ler...

      Padam
    3. Sha..dulu kak ana rajin follow perkembangan Lady D ni,banyak buku dan majalah akak simpan buat koleksi dari zaman akak sekolah menengah dulu..bila dia meninggalpun akak siap beli video kisah biografi dia..tapi cari2 dah tak jumpa kat mana akak simpan entahlah..hehehe..

      Padam
  9. memang comel, harap hubungan diorg berkekalan, tak macam atuk dan nenek nya ye

    BalasPadam