Santai di NZ Coffee Co , cafe viral Sungai Choh

Kawan satu intern Adik Ika bagitau Adik, ada cafe cun kat Sungai Choh sekarang ni.. Tak jauh dari kediaman kami dan memang lalu-lalang jer area situ kalau nak ke Bukit Beruntung , KKB atau pun balik kampung ikut jalan lama. Rupa…

Tips penjagaan kesihatan kanak-kanak norma baharu dengan Eskayvie Diffenz Junior

Walaupun ana tidak lagi punyai anak kecil yang bersekolah, namun sering kali menerima chat dari adik dan sepupu yang bertanyakan pendapat tentang dilema mereka apabila sesi persekolahan mula dibuka semula selepas hampir setahun…

Penginapan di Zetter Suites Arte Mont Kiara, lokasi cantik instagrammable

Banyak kali dah lalu lalang di wall FB khas nya dari group Hotel Review , ramai yang update bermalam di Zetter Suites, Arte Mont Kiara ni. Terfikir anak-anak suka bergambar di tempat-tempat cantik untuk IG, kebetulan ada rezeki …

Kedai AYAMAS kini di Taipan, USJ

Selalu kalau tengah lapar sesangat, tak pun dah tak tahu nak makan apa bila berada di mall atau jenjalan, bercuti ke, kak Ana akan cari restoran makanan yang cepat hidangannya sampai ke meja. Malas nak tunggu lama-lama kan.  Ant…