Pilihan t-shirt microfiber dari Boxy untuk aktiviti riadah

Kita masih dalam situasi kehidupan yang belum bebas sepenuhnya. Rutin harian kini tidak lagi sama seperti sebelumnya. Namun bersyukur sangat bila diberikanNya kesihatan yang baik, makanan masih ada untuk di nikmati dan di kelili…

Resepi nasi dagang , gulai ikan tongkol

Walaupun dah 26 jodoh dengan orang Pantai Timur, inilah kali pertama ana masak nasi dagang. Pertama nya kerana nak dapat beras nasi dagang ni agak payah di sini, kedua nya pula selalu makan nasi dagang kat kedai makan Mee Kuah U…

Tips naikkan watch hours , views & subscribers Youtube channel

Terlebih dahulu ana bukanlah youtuber yang dah berjaya macam mereka yang telah pun menjana pendapatan ribuan ringgit sebulan dari adsense. Apa yang ana nak kongsikan di sini adalah beberapa tips yang ana sendiri pelajari dari car…

Massimo Memperkenalkan Roti Artisan Benih Multigrain Dengan Barli,  Edisi Khas

Roti antara menu harian wajib bagi ana sekeluarga. Nak-nak lagi waktu berkurung di rumah  anak-anak sentiasa lapar , jad roti buku ni stok wajib ada di rumah ana. Jenama Massimo antara pilihan ana sekeluarga. Roti nya segar dan …

Resepi serawa nangka

Musim durian sekarang ni kan,sana sini duk jual durian. Suami adalah beli 3 biji durian kampung, kebetulan lalu balik kerja ada lori jual sekilo RM6 , 3 biji dalam RM20 lebih. Alhamdulillah isi semua elok-elok, rezeki anak-anak …

Syarat & cara permohonan I-Citra KWSP

Cara permohonan I-Citra KWSP Syarat dan kelayakan Permohonan I-Citra Peringatan :- Tiada sebarang Pindaan Amaun dibenarkan setelah permohonan dibuat.  Kelayakan memohon : ✅ Semua ahli KWSP yg berumur 55 tahun ke bwh layak memohon…

Terbaharu SAFI Hijabista Bodycare untukmu Hijabista aktif segar bermaya

Bila sebut sahaja SAFI pasti akan terfikir produk penjagaan diri lengkap dari hujung rambut hingga ke seluruh badan. Sebagai ibu kepada dua orang anak gadis, ana sentiasa mempastikan mereka menutup aurat dengan sebaiknya. Namun …

Sanitize rumah dan kereta dengan nano spray atomizer sanitizer

Walaupun dah lebih sebulan total lock down dan waktu entri ini di terbitkan Selangor dan Wilayah Kuala Lumpur sedang PKPD namun statistik kes masih tinggi . Lebih membimbangkan bila beberapa hospital kerajaan sudah kekurangan pe…

Apakah kelainan pada sabun pinggan 40 DAYS Afy Haniff ?

Rasanya bukan ana seorang je yang alami, kebanyakan rumah pun adalah situasi yang sama. Betul tak korang ? Di antara produk yang paling cepat habis sepanjang PKP dari pertama sampai leh ke hari ini ialah pencuci pinggan mangkuk.…