sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Rabu, 9 September 2015

Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care Sesuai Untuk Pelajar


Ada ketikanya anak-anak kita khasnya para penuntut di sekolah menengah atau institusi pengajian tinggi mudah mendapat sakit kepala ketika mengulang kaji pelajaran atau membaca buku atau nota-nota pelajaran.Ini kerap berlaku kepada  anak anak  apatah lagi menjelang musim peperiksaan atau sekadar menyiapkan kertas kerja mereka.Selain dari faktor cuaca yang panas dan pengudaraan yang kurang, sakit kepala juga boleh terjadi apabila mereka terlalu fokus terhadap sesuatu.Malah bagi pengidap migrain seperti ana sendiri sering kali sakit kepala apabila kurang waktu tidur.




Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care

Namun dengan adanya Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care yang melegakan cepat sakit kepala dan mudah digunakan khasnya pelajar yang terdiri daripada anak-anak remaja yang tidak menggemari bau kuat minyak angin tradisional  pasti satu penyelesaian yang baik.Anak ana telah pun membawa ke kampusnya beberapa botel Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care sebagai bekalan ubat kerana ia bukan sahaja menyegarkan dan mengurangkan sakit kepala dan lain-lain penyakit tetapi bau yang wangi membuat kan dia tidak berasa segan untuk menggunakkannya di sana.Ini lah keistimewaan yang ada pada Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care jika di bandingkan dengan lain-lain produk.

 Sepuluh jenis aroma dari Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care:






















 Khasiat Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care:


Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care adalah minyak angin aromatherapy yang menyegarkan dan memberi kehangatan untuk penggunaannya.Minyak angin ini mampu meringankan sakit kepala yang sering mengganggu ketika kita sedang melakukan aktiviti seharian.

Selain daripada itu, ia adalah produk yang sesuai digunakan semua lapisan usia kerana dihasilkan tanpa menggunakan bahan kimia yang berbahaya pada kulit.Ia juga mudah dibawa kemana-mana, mudah untuk digunakan secara roll-on dan yang penting berbau harum dan menyegarkan.

Secara ringkasnya Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care:

- menghangat dan menyegarkan tubuh

- meringankan sakit kepala

- meredakan kembung perut

- mengatasi masuk angin

- mengatasi mabuk perjalanan

- meringankan selsema


Untuk keterangan lanjut dan tempahan boleh hubungi Ejulz di whatsapp : 016- 850 0565 atau di Instagram @asrul_harfan atau juga ke blog www.kampung-kameq.blogspot.com



~berkongsi info yang bermanfaatkan ~

15 ulasan:

  1. Saya suka yang pedas, buang angin..:)

    BalasPadam
  2. Baru tahu macam2 minyak angin sekarang.. Biasa yang bau mcm menthol tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah wani, macam-macam aroma ada sekarang ni :)

      Padam
  3. Wahhh bagusnya, kena ada jugak ni buat stok

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu buat stok untuk keperluan nanti Linda :)

      Padam
  4. kita yang dewasa boleh guna kan kak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh SA, kak ana sendiri pun gunakannya.

      Padam
  5. saya tag anda

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/aidil-adha-giveaway-by-dyana-hassan.html

    BalasPadam
  6. cantik botol minyak angin sekarang kak..dulu gitu je botol nya..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan DR, cantik dalam bentuk roll on dan yang best ia wangi :)

      Padam
  7. kalau wangi tak ada lah lagi melekat bau busuk di baju

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu lah anak kak ana suka pakai laa ni arz, siap kawan-kawan minta lagi haha :)

      Padam
  8. design botol sangat cantik dan pelbagai

    BalasPadam