Realiti Dan Animasi


Wajah mirip watak kartun

Kelakar pun ada, pelik pun ada. Tapi satu perkogsian yang menarik lah ana nak kongsikan semula dengan pembaca anjingga.com hari ini. Wajah-wajah yang seiras sama dengan watak-watak animasi filem dan kartun di alam realiti.Bukan setakad wajah manusia, haiwan-haiwan comel pun sama dengan karektor filem dan kartun ni.Jom sambil-sambil belek-belek handphone tu kita jamu-jamu mata dengan gambar-gambar unik ni.



Terdapat pelbagai watak-watak animasi yang ana jumpa namun ana kongsikan sebahagian daripadanya sahaja di sini. Kredit foto kepada Games Hero .
























Sama tak, comel kan ..
Realiti Dan Animasi Realiti Dan Animasi Reviewed by Ana Jingga on July 02, 2015 Rating: 5

26 comments:

  1. Ekeke...adakah kartun diinspirasi drpd org2 ini atau..org2 ini menjadikan kartun2 ini sbg inspirasi

    ReplyDelete
  2. ahahaha..ade pulak wujud ekk.. Elsa tu memang sebijik

    ReplyDelete
  3. Sangat menarik. Kebetulan yang sangat mengujakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm mungkin bukan satu kebetulan juga kan SP ,tapi comellah kan :)

      Delete
  4. Replies
    1. Suki dah namapun kartun kan mestilah kelakar hihi :)

      Delete
  5. yang gambar no.2 tu comel..
    yang citer UP tu kan.. hehehehehe... :)

    ReplyDelete
  6. tertengok elsa je.....oooo..ada watak lain...sorry

    ReplyDelete
    Replies
    1. aip puasalah, punya kak ana letak paling bawah hat tu je dia nampak ye, babab baru tahu :)

      Delete
  7. gambar no 1 cute sesangat :-))...

    ada juga orang muka kartun kan ana...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak ana pun suka hat tu comel je, ada pula kan yanty hihi :)

      Delete
  8. ha ah la..sama sangat..kebetulan ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah DR, make up pun boleh jadi juga kan hihi :)

      Delete
  9. Org putih kalau buat kartun, mmg sehabis-habisan buat research n bg nmpk real... hm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan Nora detail depa buat nampak real.:)

      Delete
  10. Haha comel la.. lucu pun ada xD

    ReplyDelete

Powered by Blogger.