Pokok Kaktus Berbunga Cantik

Empat keping gambar ini kiriman whatsapp dari kawan sekolah ana yang kini tinggal di UK. Peck Sar memang rajin hantar photo bunga-bunga sekitar rumahnya di London. Beliau kini berhijrah ke Eropah mengikut suaminya tapi persahabatan kami masih kekal dan selalu chatting di group whatsapp sekolah. Thank you so much my dear friend.. dan ana nak share dengan pembaca betapa cantiknya bunga dari pokok kaktus ni.Kaktus ada juga dari jenis yang mengeluarkan bunga walaupun kebanyakan yang ana temui cuma dahan berduri sahaja. 

Pokok kaktus berbunga 










Cantik kan ?? Subhanallah...ciptaanNya yang amat indah dan sempurna.
Pokok Kaktus Berbunga Cantik Pokok Kaktus Berbunga Cantik Reviewed by Ana Jingga on August 29, 2018 Rating: 5

10 comments:

  1. wahh cantik la pulak bila kaktus berbunga ... kaktus ni rasanya memang mudah jer nak jaga, sebab tak perlu siram air sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan Wani, kalau pi Cameron wajib beli bawa balik, kat rumah kak ana dah besar-besar dah kaktus dari Cameron ni tapi tak ada yang berbunga pula :)

      Delete
  2. Subhanallah.. Cantiknya bunga dia..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Kan sesekali nampak bunga kaktus unik sangat kan Sha :)

      Delete
  4. Masyallah cantiknya macam ada lighting pulak

    ReplyDelete

Powered by Blogger.