Foto-foto comel Maria Letizia

Dah lama tak update perkembangan pelakon Filipina kesukaan ana yang cantik manis , Marian Rivera. Terkini Marian sedang menanti hari untuk melahirkan anak kedua pasangan popular Filipina bersama suaminya Dingdong Dantes. Dari apa yang di kongsikan di Instagram, mereka bakal mendapat baby boy. Ermm.. ini bermakna puteri sulung mereka, Maria Letiza bakal jadi kakak lah kan. Kerana itu Baby Zia kini di gelar ate' Zia yang bermaksud kakak Zia dalam bahasa Tagalog, Filipina. 



Zia kini berusia 3 tahun lebih yang mana hari lahirnya pada 23hb November 2015. Sama birthday dengan Kak Long sebab tu ana senang nak ingat, cuma berlainan tahun sahaja kan. Makin membesar makin comel dan cantik sangat wajah ate Zia ni kan. Jom ana kongsikan disini beberapa keping foto kecomelan ate Zia di usia tiga tahun lebih. 










Credit photos : Instagram Marian Rivera & Dingdong Dantes 
Foto-foto comel Maria Letizia Foto-foto comel Maria Letizia Reviewed by Ana Jingga on March 29, 2019 Rating: 5

16 comments:

  1. Dah nak jadi kakak dah Zia..sepasang la kalau bakal adiknya lelaki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah ikutkan dari info lelaki katanya, baby brother hehe :)

      Delete
  2. comelnya.. mak comey.. anak comey pipi merah2 gitu

    ReplyDelete
  3. comel macam mama dia jugak kan..

    ReplyDelete
  4. Comelnya ate Zia. Rupanya sebaya la dengan Dak Thahirah hihi

    ReplyDelete
  5. cantik sangat macam mak dia..kecik2 dah jelita...

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan Sha macam adik nur gak hehe :)

      Delete
  6. Mak cantik, ayah hensem.. turn ke anak comel

    ReplyDelete
  7. adududu...mama dengan kakak comeynye =)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.