Kak ana nak share satu event khas untuk ibu ayah bersama anak-anak menyertai aneka acara menarik dan pasti penuh keterujaan di DI KARNIVAL MEGA ULANG TAHUN 20 TAHUN LITTLE CALIPHS®! ‘SAVE THE DATE’ – 2HB DISEMBER 2023! 

Kat mana ? Karnival ini akan berlangsung minggu hadapan 2hb Disember 2023 hari Sabtu di Astaka Taman Tasik Titiwangsa, Kuala Lumpur. In syaa Allah .. kak ana pun akan ke sana nanti..

BERSEDIA UNTUK KESERONOKAN DAN KECERIAAN YANG TIDAK AKAN DILUPAKAN DI KARNIVAL MEGA ULANG TAHUN 20 TAHUN LITTLE CALIPHS®! ‘SAVE THE DATE’ – 2HB DISEMBER 2023!


DI KARNIVAL MEGA ULANG TAHUN 20 TAHUN LITTLE CALIPHS®!


Apa yang best di karnival ini ? Meh nak bagitau ... Sertai Little Caliphs di Astaka Taman Tasik Titiwangsa, Kuala Lumpur, dari 9:00 pagi hingga 9:00 malam untuk hari yang penuh keseronokan di Karnival Mega Ulang Tahun Little Caliphs®. Biarkan keajaiban bermula!DI KARNIVAL MEGA ULANG TAHUN 20 TAHUN LITTLE CALIPHS®!


Little Caliphs menjemput penduduk di sekitar Kuala Lumpur & Lembah Kelang ke sambutan Karnival Mega Ulang Tahun Little Caliphs®, sepanjang dua dekad perjalanan luar biasa dalam industri pendidikan awal kanak-kanak dan karnival ini direka untuk mendedahkan orang ramai kepada perjalanan Little Caliphs® sepanjang 20 tahun yang lalu.


DI KARNIVAL MEGA ULANG TAHUN 20 TAHUN LITTLE CALIPHS®!


Karnival ini terbuka kepada semua, bawa rakan dan orang tersayang anda untuk sehari program yang dipenuhi dengan 30 gerai jualan & aktiviti, makanan yang menyelerakan, dan pameran yang menarik.DI KARNIVAL MEGA ULANG TAHUN 20 TAHUN LITTLE CALIPHS®!


Bersempena karnival yang bakal berlangsung, datang dan lihat HISTORY TIMELINE WALL Little Caliphs® semasa anda berada disana! Jemputan ini kepada semua ibu bapa, bawa si kecil anda dan seluruh keluarga untuk rasai pengalaman yang tidak dapat dilupakan nanti.


DI KARNIVAL MEGA ULANG TAHUN 20 TAHUN LITTLE CALIPHS®!


Little Caliphs® juga berbesar hati untuk mengumumkan tetamu kehormat yang akan menyerikan karnival ini dengan kehadiran YB Puan Anfaal binti Saari, Exco Pembangunan Wanita & Kebajikan Masyarakat Kerajaan Negeri Selangor dan penampilan istimewa buat pertama kalinya, Maskot Little Caliphs® yang akan dilancarkan dalam upacara pada karnival nanti.


DI KARNIVAL MEGA ULANG TAHUN 20 TAHUN LITTLE CALIPHS®


Kehadiran mereka menambah lagi prestij kepada sambutan ini, dan kami teruja untuk berkongsi majlis yang meriah ini dengan kehadiran personaliti seperti Ustaz Adnin Roslan (Pempengaruh Dakwah) dan Aniq Muhai (Pempengaruh dan Penyanyi).DI KARNIVAL MEGA ULANG TAHUN 20 TAHUN LITTLE CALIPHS®

Berikut adalah antara pengembaraan luar biasa yang menanti anda:

 • Aktiviti mewarna 
 • Persembahan Aniq Muhai bersama kanak-kanak
 • Petting zoo
 • Inflatable Castle
 • Face Painting
 • Giant Jenga 

DI KARNIVAL MEGA ULANG TAHUN 20 TAHUN LITTLE CALIPHS®!
 • Year End Sale for toys and school uniform 
 • Cabutan Bertuah 
 • Gerai SSPN & Tabung Haji, BOMBA
 • Photobooth 
 • Makanan & Minuman 
 • Maskot Little Caliphs, Durioo, Transformer dan banyak lagi DI KARNIVAL MEGA ULANG TAHUN 20 TAHUN LITTLE CALIPHS®!

Mari kita mulakan pengembaraan yang penuh keseronokan, pembelajaran dan kegembiraan, cipta kenangan terindah untuk diingati bersama Little Caliphs. Jangan ketinggalan – jumpa anda di sana!

Ikuti perkembangan terkini dengan mengikuti kami di media sosial:  @LittleCaliphsOfficial  
( Instagram,TikTok) & @LittleCaliphs (Facebook).

2 Comments