sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Khamis, 15 Januari 2015

Hadiah Hari Lahir Dari Anizz Adnan :)


Alhamdulillah...diberikanNya kesempatan untuk ana terus bernafas di atas muka bumiNya, menjalankan tanggung jawab sebagai HambaNya, dan menjalinkan kasih sayang sesama makhlukNya... 15 Januari muncul sekali lagi, menyambut hari kelahiran dalam siri ke 40 an...Semoga hari-hari yang mendatang dengan IzinNya akan terus membawa kebaikan dan keberkatan dalam menyusuri pelayaran kehidupan di atas dunia yang dipinjamkanNya sementara.

Sangat terharu dengan sebuah singgahan komen di entri yang lalu, apabila ana dihadiahkan sebuah entri penuh kasih sayang dari seorang adik yang tersayang, Anizz Adnan.Menghadiahkan sebuah entri untuk hari ulang tahun kelahiran kak ana..sangat-sangat bermakna dan tiada ucapan yang lebih bermakna dari jutaan terima kasih adikku Anizz...

Kak ana doakan Anizz suksess dalam semua lapangan dan berbahagia disamping keluarga tersayang dan tercapai segala impian.Amin.Terima Kasih sekali lagi buat Adinda Anizz Adnan tersayang ...





Entri penuh di http://adnan-daughter.blogspot.com/2015/01/happy-birthday-kak-ana.html

Sayang Anizz sangat-sangat... semoga ikatan silaturrahim antara kita semua rakan-rakan blogger sentiasa didalam limpahan RahmatNya dan berkekalan selamanya.. Amin.


~berkongsi kasih sayang di sini ~

24 ulasan:

  1. selamat hari jadi jugak ye..walaupun terlewat ucapn ni..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Diana Rashid, masih tak terlewat..:)

      Padam
  2. selamat ulangtahun kelahiran kak ana. terima kasih juga sebab selalu singgah di blog saya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih aRz, sama-sama kita jalinkan ukhwah di alam maya :)kak ana suka dengan foto-foto dan catatan dari aRz.. :)

      Padam
  3. Sealamat Hari lahir Ana. Moga diberikan keberkatan hidup dunia daan akhirat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Kak Mala. Amin Ya Rabbul A'lamin.

      Padam
  4. selamat hari lahir.. semoga dipanjangkan usia dan dirahmati oleh Allah selalu.. salam kenal.. saya datang dari blog anizz annisa.. follow di sini juga..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Cik Zaza, Amin. terima kasih sudi ke sini dan follow, nanti kak ana jejak kembali, In Shaa Allah :)

      Padam
  5. selamat hari ulang tahun kelahiran Ana..semoga hidup sentiasa diberkati..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Kak Kamsiah, Amin. :)

      Padam
  6. Balasan
    1. terima kasih Siti Aisya Ibrahim :)

      Padam
  7. Selamat hari ulangtahun kelahiran ana

    BalasPadam
  8. maluu kite cmnie.. jangan puji lebih2..kembang semangkuk nanti..hahah... tanda ingatan tulus ikhlas untuk kak ana.. :) ade peluang nanti boleh la jumpe dengan kak ana.. ^__^

    BalasPadam
    Balasan
    1. ececeh..malu-malu miow ye Anizz, terima kasih sekali lagi,In Shaa Allah ada rezeki kita bersua nanti , mana tahu time makan nasi minyak ke Anizz jemput kak ana pi lah N9 hehe :)

      Padam
  9. opss kak Ana, rasa saya belum ucapkan hepi bufday kat kak Ana kan...
    sorii.. smalam tak jengah pun blog kak Ana... semoga kak ani senantiasa diberkati dan dirahmati Allah swt.. Amiin...

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih eMMe, Amiin... sayang eMMe juga :)

      Padam
  10. Wah! bestnya dapat wishes cenggitu..
    Happy Birthday! to K. Ana jugerr...
    Semoga sejahtera di dunia dan juga di akhirat kelak

    BalasPadam
  11. Happy belated birthday kak ana.semoga diberi kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki dan sentiasa berada di bawah lindunganNya....

    BalasPadam