sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Isnin, 16 Februari 2015

Jom Sertai Feed Exchange


Jom Sertai Feed Exchange

Cuba lihat di 'side bar' sebelah kanan , atas blog anajingga ni...-->
Setelah menyertainya dan Alhamdulillah banyak manfaat yang ana perolehi daripada turut sama didalam program Let's Feed Exchange ni. Jalinan ukhwah sesama ahli yang saling membantu, bertukar-tukar pandangan , idea dan tips-tips serta panduan dalam memantapkan ilmu dunia blog daripada mereka yang telah mencipta nama dan lebih 'senior' dalam arena penulisan blog.Dan yang paling penting juga jumlah UV semakin meningkat dari hari ke hari..Disini ana sertakan kebaikan Let's Feed Exchange dari entri asal Akifimtiyaz3.blogspot.com

Apakah kelebihan yang kita dapat dengan exchange feeds blog sesama blogger.

Pertama
  ~Dapat meningkatkan traffic blog.Bila dah buat camni secara tak langsung orang lain yang masuk blog kita pasti akan terpandang Exchange Feed dan jika mereka berminat dengan tajuk entri pastinya mereka akan KLIK link yang tertera.Ini sekaligus dapat memberi traffic untuk blog sahabat yang kita exchange feeds..Begitu juga sebaliknya.
 

Kedua
~Dapat merapatkan ukhuwah antara blogger yang join exchange feeds ni.Setakat ni dah ada 12 orang blogger yang sama sama terlibat dalam exchange feeds ni.Alhamdulillah setakat arini semuanya berjalan sempurna.

Ketiga
~Memberi peluang blogger membuat duit dengan blog. Dengan exchange feeds ni dapat meningkatkan lagi jumlah pelawat ke blog sahabat.Bila dah ramai yang jenguk lagi mudah la sesebuah blog yang menjual barang mendapat pelanggan.

Keempat
~Kami berkongsi segala masalah mengenai blog dalam satu group WhatsApp.Segala masalah yang tak dapat kami selesaikan.Kami sama sama membantu untuk selesaikan.Berkongsi cerita dan juga idea dalam mengUPDATE sesebuah entri.Alhamdulillah dapat pula sahabat yang cukup sporting dan memahami..Syukur..

Ini merupakan blogger yang terlibat dalam Exchange Feeds Blog (instagram & url blog):


1. Mommy Irra @rayyankata (Puan Admin)



2. Anizz Anissa @anizz_annisaa



3. Arz Moha @arzmoha



4. Nur Inani @inanihazwani



5. Bonda @zaidalifah_aisheteru



6. PCL @nazleeismail



7. Lya @akifimtiyaz



8. Ejoy



9. Ezwan 



10. Ana @anajingga



11. Lela @aswaleyla



12. Dayah @adkdayah



Bagi rakan blogger yang berminat untuk menyertai program let's Feed Exchange ini bolehlah hubungi admin kami Mommy Irra di email dan Whatsapp di atas. Semoga program ini akan terus sukses dan membawa banyak lagi perkongsian yang bermafaat buat kita semua.In Shaa Allah..

28 ulasan:

  1. ohh macam best je. boleh join ke? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. mesti boleh sayidah napisah, contact email atau whatsapp terus ke admin kami ,mommy Irra nombor di atas :)

      Padam
    2. haa join la.. wassap cepat ke admin mommy ira oke.. :)

      Padam
    3. betul bermanfaat...trafik blog terutamanya dan diikuti semangat utk blogging bertambah2. hihi serius ni.

      Padam
    4. Betul sangat, banyak yang baru setiap hari kak ana pelajari dari adik2 blogger dan sifu2 blogger disini.

      Padam
    5. betul ke ni boleh join? tetibe rasa macam takutt hehe

      Padam
    6. jom join. jangan takut sebelum mencuba

      Padam
    7. Laa Sayidah Napisah, takut apa nya hehe...kami semua tak happening punya hehe :) cepat whatsapp kat mommy Irra tu :)

      Padam
  2. paling best dapat kenal blogger2 ohsem yang humble dan bnyak membantu :) terima kasih sebab memperkenalkan medan ni EFD untuk kami semua :)

    BalasPadam
  3. Banyak juga yang dah join ya kak..bagus ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom join sekali..best sangat :)

      Padam
    2. Jomlah Wana, join sekali.. :) tiada paksaan dalam group ni.. :)

      Padam
  4. Macam best jer... tapi tentu perlukan tumpuan n komitmen lebihkan..
    Bunda tak yakin kebolehan bunda..apa pun tahniah kepada yang telah menyertainya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. dayah pun xde kebolehan..tapi dengan pertolongan senior2..alhamdulillah dah nampak sedikit jalan :)

      Padam
    2. Ye Bunda KN : ana faham, tapi setakad ini segalanya mudah dan tak terikat sangat dengan komitmen.

      Padam
  5. Balasan
    1. seronok kak ana dapat mengenali Bonde dan adik2 yang lain.. :) Alhamdulillah.

      Padam
  6. sama jugak dgn kaknoor tak yakin sbb kdg busy sampai tkde tahap, apa2 tahniah jugak yg telah join...

    BalasPadam
    Balasan
    1. In shaa Allah kak Noor, terima kasih. :)

      Padam
  7. Rajin mommy Ira ni tau.dalam boyot2 tu aktif dia dengan blog..bagus betull..hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu lah DR, Irra memang aktif dan rajin di blog.. kadang-kadang kita yang kesian kat dia , tapi dia happy je..Alhamdulillah..:)

      Padam
  8. program yang baik. marilah bersama kami. rugi jika takut mencuba

    BalasPadam
    Balasan
    1. program yang sangat baik, banyak yang kak ana pelajari dari adik2 blogger semua..tq so much :)

      Padam