sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Jumaat, 21 Ogos 2015

Dari Sekuntum Bunga Yang Indah


Hari Jumaat 6 Zulkaedah 1436H, sekali lagi ana nak kongsikan satu lagi hasil seni yang menggabungkan lukisan dan alam semulajadi.Mengkagumkan dan mempersonakan pandangan mata.




Dari sekuntum bunga yang mekar berkembang ditambah lakaran yang menarik mencipta satu seni lukisan seolah-olah hidup dengan gabungan alam.Sangat cantik dan memberi inspirasi yang unik kan.









kredit foto-foto : Pakheaven.com fabpage


~pandanglah yang indah-indah~

28 ulasan:

  1. walaupun sekadar lakaran mudah tetapi dengan gabungan idea yang kreatif menjadikan dua elemen ini seakan hidup...

    BalasPadam
  2. assalamualaikum ana...cantik kesemuanya...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam mama, cantik sangat kan mama :)

      Padam
  3. Ya Allah..cantiknya...cantik sangat...

    BalasPadam
  4. Thanks Ana for sharing. Ini betul2 mengingatkan kak pada lakaran begini yang kak pernah buat satu waktu dulu ( dah lama sangat ...) dan framekan didinding sampai mereput. Cuma kak guna sejenis daun kering spesis daun rhu bentukan jadi pasu dan bunganya kak kak beli bunga kertas yang comel2 lekatkan disitu. Zaman tu tak ingat nak ambil gambar tapi lakaran tu masih terbayang-bayang dimata..ramai kawan puji pula tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye ke Kak Mala, Alhamdulillah ada juga kenangan kak Mala dengan entri ana kali ni, sayangkan kak, masa tu kita tak ada gadjet seperti sekarang ni..tak pe ana rasa kak mala boleh mulakan sekali lagi dengan kuntuman bunga segar di laman kak mala kini. :)

      Padam
  5. salam singgah kak ana.. dah banyak tengok hasil orang yang kreatif macam ni.. tapi bila melibatkan bunga ni .. cantik sangat

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul wani, kak ana sangat suka pada keindahan ciptaan Nya ini..bunga.

      Padam
  6. cantik bah hehe selalu juga nmpk di fb yg mcm begini :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah Jiha hat ni pun kak ana shared dari FB page :)

      Padam
  7. Cantiknya.... kreatif sangat!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu nora ,cantik dan kreatif sangat kan :)

      Padam
  8. Salam singgah! Cantiknye semua kan...paling comel yg no.4..gebu bajunye, haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah Lynn, bunga balung ayam kan hihi :)

      Padam
  9. Cantik dan sangat kreatif...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan Zumal kreatif idea mereka ni :)

      Padam
  10. K. Ana ni jmpa aje bnda yg cntik2 n indah2 ni..

    BalasPadam
  11. tangan kalau dah berseni, kelopak bunga pun jadiiiii... :)

    BalasPadam