sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Selasa, 8 September 2015

Candy Buffet di Teluk Intan

Tempahan Candy Buffet di Teluk Intan

 

tempahan candy buffet di teluk intan

Trend masa kini, sesetengah majlis selain daripada hidangan menu-menu utama, turut di sediakan satu lagi menu pemanis mulut yang lebih dikenali sebagai candy buffet.Satu sudut majlis akan disediakan satu ruang khas yang didekorasi mengikut tema sesebuah majlis dengan menyajikan makanan pemanis seperti biskut, coklat, buah-buahan,gula-gula, kuih muih , cup cakes dan sebagainya untuk para tetamu khasnya kanak-kanak. Sesuatu yang baru dan sangat menarik untuk memberi kelainan dan keunikkan sesebuah majlis.

Julia Alisya, adik ipar ana merupakan salah seorang yang menyediakan tempahan untuk decorasi candy buffet sesebuah majlis di sekitar Teluk Intan dan Manjung.Sekiranya ada yang berminat untuk menyewa peralatan dan menu candy buffet untuk sebarang majlis seperti perkahwinan, pertunangan, hari jadi, majlis cukur rambut bayi atau lain-lain, bolehlah membuat tempahan di nombor berikut :

Julia Alisya : 012-528 5077
Azlan         : 017- 467 0696



Pelbagai menu manisan yang disediakan seperti cup cakes, coklat, dipping coklat, buah-buahan,biskut,marshmallows dan sebagainya bergantung kepada permintaan dan bajet pelanggan.Untuk keterangan lanjut bolehlah hubungi nombor di atas dan pastinya satu sajian candy buffet yang comel akan tersedia di majlis-majlis anda disekitar Teluk Intan.











~berkongsi info candy buffet di Teluk Intan disini~

21 ulasan:

  1. Candy Buffet ni trend sekarang dekat tempat kenduri :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan nani mana2 pun orang suka tempatkan di satu sudut :)

      Padam
  2. Memang trend sekarang. Kalau pergi kenduri kahwin, mesti ena cari benda ni. Nanti kenduri ena boleh tempah kat sini.. Heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. amboi ena, kalau kenduri ena mestilah grand banyak sponcer nanti haha :)

      Padam
  3. comel candy bufet- ros singgah sini dan follow kak ana- :)
    salam kenal ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Ros sudi bersama kak ana :)

      Padam
  4. owh...memang trend kan skg ni.
    tq for da info......

    BalasPadam
    Balasan
    1. lebih kurang lah KN trend masa kini :)

      Padam
  5. suka dan cantik betul candy buffet dia.
    Kalo di KL harga boleh tahan naaa hehe


    Wanita dikecam kerana Jerawat

    BalasPadam
    Balasan
    1. erm yelah kat KL ni mahu berganda regenya kan NAAF :)

      Padam
  6. Candy buffet sekarang memang femes. Sesuai untuk semua majlis =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. comel kan Sha sebagai menu tambahan :)

      Padam
  7. Salam, wahh adik ipar je ye yg buat ni..mmg best..paling suka kat candy buffet ni bila ada dippin choc tu...nyum2..semoga beliau murah rezeki, aminn~

    BalasPadam
  8. whoaaaaaaaaa...tgok pon dah lapar ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha pi lunch cepat aiman mania :)

      Padam
  9. sekarang kebayakan tempat kenduri dah ada

    BalasPadam