sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Isnin, 5 Oktober 2015

Minyak Angin Fresh Care Sentiasa Menemani



Cuaca yang tak menentu sedikit sebanyak mengganggu aktiviti seharian kita termasuklah untuk beriadah di hujung minggu.Petang semalam cuaca berjerebu agak tebal sehingga menghadkan aktiviti yang sepatutnya di lakukan bersama keluarga. Rasa pening, loya dan selsema antara yang mudah terjadi jika terdedah terlalu lama dipersekitaran luar. Mujur juga ana masih mempunyai bekalan minyak angin aromatherapy Fresh Care di rumah. Sekurang-kurangnya dapat juga melegakan sakit kepala dan selsema yang menyerang petang semalam.Alhamdulillah.

Adik Ika yang tiba-tiba mengalami selsema menggunakan minyak angin aromatheraphy Fresh Care di bahagian hidungnya, dan selepas beberapa ketika dia berasa sangat lega.Minyak angin aromatherapy Fresh Care ini sangat istimewa kerana ia tidak terlalu panas dan berbau harum dan menyegarkan.Lantas ia sesuai digunakan pada bila-bila masa tanpa berasa khuatir akan berbau yang tidak menyenangkan di kalangan kawan-kawannya.


  Sepuluh jenis aroma dari Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care:

 






















 Khasiat Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care:


Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care adalah minyak angin aromatherapy yang menyegarkan dan memberi kehangatan untuk penggunaannya.Minyak angin ini mampu meringankan sakit kepala yang sering mengganggu ketika kita sedang melakukan aktiviti seharian.

Selain daripada itu, ia adalah produk yang sesuai digunakan semua lapisan usia kerana dihasilkan tanpa menggunakan bahan kimia yang berbahaya pada kulit.Ia juga mudah dibawa kemana-mana, mudah untuk digunakan secara roll-on dan yang penting berbau harum dan menyegarkan.

Secara ringkasnya Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care:

- menghangat dan menyegarkan tubuh

- meringankan sakit kepala

- meredakan kembung perut

- mengatasi masuk angin

- mengatasi mabuk perjalanan

- meringankan selsema


Untuk keterangan lanjut dan tempahan boleh hubungi Ejulz di whatsapp : 016- 850 0565 atau di Instagram @asrul_harfan atau juga ke blog www.kampung-kameq.blogspot.com



~berkongsi info yang bermanfaatkan ~

20 ulasan:

  1. Berguna minyak ni kan. Sekarang ni cuaca tak menentu kak. Kena jaga kesihatan sendiri & family. Kurangkan aktiviti luar.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sangat berguna MSF betul tu di ketika cuaca yang kurang baik sekarang ni, kena jaga tahap kesihatan kita sentiasa.

      Padam
  2. baru je kwn bg ritu.. bau best.. dri pening trus sihat...
    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan cik EN, sangat berkesan buat kak ana dan keluarga, Alhamdulillah .

      Padam
  3. Menarik minyak angin aromaterapi nie ^-^

    BalasPadam
  4. wah, kita memang mencari minyak aromaterapi ni. x sangka ada macam2 jenis eh hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. amy boleh sahaja hubungi ejulz di no di atas kay :)

      Padam
  5. Saya suka yang paling 'pedas'. Sangat berkesan untuk buang angin..;)

    BalasPadam
  6. minyak angin peberet mummy ni.. bau dia wangi je.. Aritu g Bandung habis mummy borong, kat sana murah... buat ole2 gamaknya.. hehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. setuju dengan mummy boleh jadikan ole-ole yang baik kan, kak ana pun suka sebab ia berkesan disamping aroma yang bagus.

      Padam
  7. Cepat jugak ea kesannya...

    Wangi pulak tu kan...

    BalasPadam
  8. ehehe CT ada dapat sbotol dari Kak Fuza..
    memang best je kalo sapu.. roll on kan.. ingat perfume ahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu lah roll on, mudah kan CT nak gunakan :)

      Padam
  9. Balasan
    1. Untuk keterangan lanjut dan tempahan boleh hubungi Ejulz di whatsapp : 016- 850 0565 atau di Instagram @asrul_harfan :)


      Padam