sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Rabu, 20 April 2016

Koleksi Tudung Pelbagai Gaya Dari By Anna Japar


Diam tak diam dah masuk pertengahan bulan Rejab dah kan. Menandakan kehadiran yang amat di nanti Ramadan yang kian hampir.Dan pastinya ketibaan Syawal juga bakal menjelma. Untuk memudahkan kita menghadapi Ramadan dengan penuh amal ibadah, lebih elok kita percepatkan persiapan Syawal, semoga sepanjang Ramadan nanti kita hanya fokus kepada amalan untuk mencari keberkatan Nya.

 Antara yang paling kita cari ketika menjelangnya Syawal nanti tak lain tak bukan pakaian dan tudung untuk di gayakan. Salah satu cara yang paling mudah untuk memilih dan membeli keperluan kaum wanita ini ialah secara online. Dan hari ini, ana ingin memperkenalkan satu lagi jenama tudung dengan pelbagai koleksi fesyen terkini dan trending. Jom kita terjah online shop By Anna Japar yang sangat-sangat awesome ni.






 By Anna Japar Collection


Memang tak di nafikan terdapat banyak saingan dalam penjualan tudung atau pakaian secara online masa kini. Namun pastinya setiap satu ada identiti dan pilihan koleksinya yang tersendiri. Lebih banyak memberi impak positif sebenarnya kepada kita sebagai pencinta fesyen untuk membuat pilihan. Alhamdulillah.

By Anna Japar sendiri menggunakan labelnya sendiri untuk kesemua koleksi tudung yang ada. Keseluruhan koleksi dari By Anna Japar adalah 'custom made design' bermakna di jahit sendiri dan bukannya beli dan jual semula. Akan lebih istimewa di mana hanya ada satu design yang di jual untuk setiap pelanggan dan setiap satunya berbeza antara satu dengan yang lain. 



Puan Anna  - Founder By Anna Japar

Lihat sahaja keunikkan Purdy Pastel Shawl yang di gayakan sendiri oleh pengasas atau founder By Anna Jafar.Cantikkan, sangat ekslusif dengan padanan kombinasi warna pastel yang amat cantik dan lembut apabila di gayakan.Jom kita lihat-lihat lagi antara koleksi yang ada di By Anna Japar. Mana tahu ada yang berkenan di hati untuk di gayakan ke pejabat mahu pun ketika menyambut Hari Raya nanti. Bolehlah di padankan dengan busana sedondon. 


Purdy Pastel Semi Instant Dan Long Shawl

Purdy Pastel Semi Instant dan Long Shawl


Double Loop atau Instant dua muka in Medal Triplet


Double Loop atau Instant Dua Muka in Black Triplet

Double Loop atau Instant Dua Muka in Silver Triplet


Semi Instant Dokoh Glitz in Kamelia


Semi Instant Dokoh Glitz in Dahlia

Banyak lagi pilihan yang di tawarkan di By Anna Japar. Disini sebahagian sahaja yang ana kongsikan untuk semua. Koleksi penuh By Anna Japar boleh di lihat di laman media sosial yang ana berikan link disini , klik sahaja ke pautannya kay..:)


Facebook page : www.facebook.com/byAnnaJapar 

Instagram : @by_annajapar 

Atau Hubungi terus :

 Puan Anna di :- 017 2030 256


By Anna Japar juga ada menyediakan tempahan custom shawl dengan pilihan design dan warna. Ia tertakluk kepada terma dan syarat.Begitu juga untuk tempahan dalam kuantiti yang banyak juga di terima dengan terma dan syarat. Untuk keterangan lanjut sila hubungi nombor yang diberikan di atas.

Ana sendiri pernah mengayakan salah satu dari pilihan Semi Instant Dokoh Glitz. Ianya mudah di gayakan, selesa di pakai walaupun ketika cuaca panas terik ketika ini dan yang paling awesome ianya labuh. 



Jadi, jangan berlengah lagi puan-puan dan adik manis semua, jemput singgah di mana-mana laman sosial By Anna Japar dan pilihlah mana yang berkenan di hati. Jangan risau kerana hampir kesemua harga yang ditawarkan adalah mampu milik untuk kita semua...In Shaa Allah. 

24 ulasan:

  1. hehehe.. ingat Ana Jingga.. cantik2 collection dia kan kak ?

    Assalamualaikum.. selamat pagi.. singgah sini selepas lama warded.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha zaf, anajingga belum keluar lagi , cantik kan zaf.. Allahu semoga Zaf dah kembali sihat hendaknya, amiin.

      Padam
  2. Assalammualaikum.. aina singgah pagi.
    Cantik nya purdy pastel shawl tu... warna sweet je =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam aina, cantik2 kan, betul tu warna2 nya kak ana suka tengok ;)

      Padam
  3. Balasan
    1. kan mar ,warna-warna pastel yang senang nak sesuaikan dengan sebarang warna:)

      Padam
  4. Cantik. Simple dan menarik. Pandai dia gabungkan motif bunga tampal yang comel namun cukup menyerlah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sweet kan kak mala, sedap mata memandang :)

      Padam
  5. Cantik...kebetulan kak Zai mencari tudung utk hari raya. Terima kasih ana bagi info.

    BalasPadam
    Balasan
    1. bolehlah kak zai whatsapp dan tanya koleksi dari by anna japar ni kalau berkenan :)

      Padam
  6. salam kenal anajingga, cantik2 semua tudung2 tu..
    paling berkenan Purdy Pastel..simple

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kenal Khairul Bariah, setuju, Purdy Pastel tu antara yang cantik kan ,terima kasih singga ke sini :)

      Padam
  7. Cantiknyaaaaa! Berkenan pulak Nani tengok ni. Hari tu yang dekat Jalan Tar kain tak lawa sangat

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh je nani order dari by anna japar kalau dah berkenan, labuh nani saiz shawl ni :)

      Padam
  8. kak ana, pekabar?maaf, lame tak titip di blog kak ana, tengs still stay with mine
    miss u!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hye emme, tu lah rindu juga dengan emme tak visit kakak, welcome back..faham sangat ada baby ni kan tak sempat nak blogwalking sangat kan :)

      Padam
  9. cantik2..kalernya lembut2 ja..rasa mcm nak rembat semuanya hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh je kak kamsiah, rembat kasi clear boleh share dengan anak2 kak nanti :)

      Padam
  10. Balasan
    1. kan azie, warna2 pastel yang cantik sangat :)

      Padam
  11. Balasan
    1. kann Sha, warna-warna pastel tu kak ana suka :)

      Padam
  12. Balasan
    1. bolehlah order2 alia untuk bergaya di hari raya nanti :)

      Padam