sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Khamis, 7 April 2016

USWAH ISLAMIC CLOTHING - Gedung Pakaian Patuh Syariah


USWAH ISLAMIC CLOTHING


Alhamdulillah.. menjadi trend masa kini semakin hari semakin ramai muslimah memilih untuk bergaya dengan hijab dan pakaian yang benar-benar menepati ciri-ciri wanita muslimah mengikut hukum syarak. Lebih manis lagi ramai di antara gadis-gadis serta wanita yang tampak lebih anggun dan sangat cantik apabila menggayakan busana yang labuh, longgar malah menepati etika pemakaian yang seharusnya.Seiring dengan perkembangan dunia fesyen moden, tiada alasan untuk tidak mendapatkan pelbagai fesyen muslimah lebih-lebih lagi secara dalam talian atau 'online'.

 Hari ini satu lagi gedung pakaian fesyen muslimah yang sudah lama bertapak menampilkan pelbagai pilihan buat wanita di luar sana. USWAH ISLAMIC CLOTHING, menawarkan pelbagai fesyen dari busana hingga ke hijab yang benar-benar mematuhi hukum syarak.Jom kita layari bersama mengenali sambil menjamu mata dengan tawaran hebat yang ada di USWAH ISLAMIC CLOTHING.





Latar belakang USWAH


USWAH adalah sebuah syarikat yang beroperasi di atas talian sejak 2013 dan membawa konsep pakaian patuh syariah. USWAH bercita-cita untuk membawa gaya berpakaian yang mengikut syarak menjadi trend di Malaysia mahu pun dunia. Bermula di laman social Facebook, dengan jumlah pengikut terkini sebanyak 123,000 orang dan Instagram sebanyak 32,000 followers.

 Sehingga ke hari ini, USWAH telah mengeluarkan puluhan Koleksi Tudung Bawal Bidang 60 & Shawl Labuh, dan 6 Koleksi Pakaian (tunik labuh). Antara hotselling produk tudung kami adalah:



HUSNA Instant Shawl Labuh (HOTSELLING! Pinless, Ironless, Hassle-free)


banner husna.jpg



husna.jpg



HAURA Bawal Instant Labuh


banner.jpg



all3.jpg

 

JANNA Lacey Tunic

 


 ELENA High-Low Tunic

janna.jpg


MUSKA Nursing Tunic

 



Lain-lain koleksi yang terdapat USWAH ISLAMIC CLOTHING :










 Selain daripada yang dipaparkan disini, terdapat banyak lagi koleksi-koleksi terkini dari USWAH ISLAMIC CLOTHING. Boleh lawati ke semua laman media yang terdapat di internet untuk melihat sendiri pelbagai koleksi Tudung Labuh Bidang 60", Shawl Instant Labuh, Bawal Instant Labuh dan paling ekslusif ia juga menawarkan pakaian-pakaian muslimah nursing-friendly untuk ibu-ibu yang menyusui bayi.

 

Facebook: Uswah Islamic Clothing 

Instagram: @uswahislamicclothing




Hotline: +601110742198 / 0108153562

Atau kunjungi sahaja di:
Butik Fizikal: Uswah Islamic Vendor Boutique,

3A-59-01, Jalan Medan Pusat Bandar 8,

Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi.

(Landmark: Sebaris Mee Tarik Warisan, Bella Ammara, Sugarscarf)





Peluang Jana Pendapatan dengan Pogram Dropship & Stokis Uswah


KELEBIHAN MENYERTAI KAMI:


- TIDAK PERLU SIMPAN STOK

- TIDAK PERLU MENGELUARKAN MODAL untuk pembelian produk, di samping membeli (untuk kegunaan sendiri) dengan harga jauh lebih rendah.

- Peluang mempromosi pelbagai koleksi HIJAB PATUH SYARIAH.

- TIADA TEMPAHAN MINIMUM.

- TIDAK MENANGGUNG KERUGIAN jika produk tidak laku.

- TIADA KOS TERSEMBUNYI

- KOMISEN 10-20% AUTOMATIK (siap tolak!, tak perlu tunggu hujung bulan baru dapat komisen)

- SISTEM TEMPAHAN AUTOMATIK DI WEB, tidak perlu menunggu kami memberi maklum balas melalui whatsapp atau inbox. Paparan web disediakan KHAS UNTUK - AGEN, harga di tolak secara automatik.

- GROUP COACHING & perkongsian permasalahan serta tips jualan atau pemasaran.

- KAMI JUGA MENYEDIAKAN PELUANG UNTUK RESELLER MENJADI STOKIS DI TEMPAT MASING2.

Sejak dari 2014 sudah ramai yang mendapat manfaat dari program reseller kami, dari ambil sehelai dua hingga ratusan helai! Jika mereka boleh, anda tentu BOLEH!
Sehingga kini, kami telah mempunyai stokis di Brunei, Singapura, Jepun dan seluruh Malaysia.

Jadi jangan lepaskan peluang bagi yang berminat untuk menjana pendapatan, tambahan pula perniagaan ini adalah menepati ciri-ciri pakaian muslimah penuh syariah dan pasti akan mendapat keberkatanNya , In Shaa Allah.










14 ulasan:

  1. tudung uswah ni cantik-cantik dan labuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah sangat mematuhi syariah kita yang sewajarnya :)

      Padam
  2. cantik2 tudung uswah ni..harga pun reasonable..

    BalasPadam
  3. cantik nya kak..blouse pun cantik..saya suka tengok adik2 yang masih belajar tu pakai pakaian muslimah ..nampak sopan .dengan tudung labuh nya..aduh..manis sangat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan DR, adik2 blogger kita pun alhamdulillah ramai yang berpakaian dengan imej muslimah menepati syariah islam.

      Padam
  4. sume cantik2 kak ana...juling2 biji mata tengok...gini la yg sebaik2 nye menjadi ikutan..berfesyen sambil menjaga aurat :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. In shaa Allah semoga ah Islamic Clothing menjadipilihan yang ada buat muslimah kita bergaya dengan tatacara syariah

      Padam
  5. seronok tgk peniaga melayu semakin ramai skrg :)

    BalasPadam
  6. Semua lawa lawa. Sekarang dah banyak pilihan yang mengikt syariat :)

    BalasPadam