sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Khamis, 23 Jun 2016

Wajah Comel Yahaira Leanne



Yahaira Leanne Baby Yusri dan Lisa



gambar yahaira leanne
kredit foto : Instagram @yusrykru


Memang jarang-jarang sekali Lisa Surihani dan Yusry berkongsikan foto anak comel mereka di media-media sosial. Kita hormati sangat pendirian kedua ibubapa popular ni menghadkan perkongsian bayi comel mereka Yahaira Leanne dari tatapan umum. Mereka ada hak dan sebab tersendiri untuk tidak terlalu mendedahkan wajah Yahaira pada umum.Ini adalah yang terbaik buat mereka berdua.

Dua hari lepas, pengikut akaun Instagram Yusrykru bertuah sangat dapat melihat wajah comel Yahaira Leanne yang dikongsikan oleh Yusry sempena Hari Jadinya. Yahaira kini berusia sembilan bulan dan sangat-sangat comel sekali.Subhanallah. Ana kongsikan semual disini buat tatapan semua yang singgah. Bersama kita doakan semoga Yahaira akan terus membesar sebagai  seorang puteri solehah buat kedua ayahbondanya. Aamiin. 

22 ulasan:

  1. comelnya dia secomel ibubapa nya jugak la tu kan
    kemana tumpah nya kuah kannn

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan kak noor, comel sangat puteri lisa dan yusry ni :)

      Padam
  2. Comelnya.. sebab anak artis hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha SP baby semua pun comei-comei belaka kan :)

      Padam
  3. Balasan
    1. baby semua pun comel kan Mar :)

      Padam
  4. budak2 adalah anugerah yg comel sgt

    BalasPadam
  5. Tak perasan ikut muka siapa ya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kedua-duanya agaknya kak mala :)

      Padam
  6. aaaaa comelnyaaaa ><

    theathra.blogspot.my

    BalasPadam
    Balasan
    1. alolo comel sangat Yahaira ni kan Ain :)

      Padam
  7. hye akak , tq bw blog saya,saya dah follow sini #1000

    BalasPadam