sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Isnin, 17 Oktober 2016

Casing Handphone Dengan Gambar Pilihan Hati Dari Tboox


tboox.com


Sekarang ni, semua pun dah boleh  di customise. Baju, t-shirt, sarung kusyen, mug, kalendar, dan paling awesome casing handphone kan. Mahunya tak best dapat bergaya dengan casing handphone custom made. Cetak sahajalah nak gambar sendiri yang paling cun ke? Gambar famili ke? Dan macam ana hadiah kan buat anak buah ana baru-baru ni, gambar penyanyi feveret nya...Bukan main suka lagi laa cik Nisa kita ni. Dapat hadiah dari mak long casing iPhonenya dengan gambar Calum Hood penyanyi kesukaannya tu...




Tempahan Customise Phone Casing di Tboox


Bagi yang berminat untuk memiliki phone casing dengan cetakan gambar korang sendiri atau nak dijadikan hadiah buat insan-insan tersayang, bolehlah dapatkannya dari Tboox.com. Dan jangan tak percaya mulai sekarang sehingga 30hb November 2016 nanti, harga promosi yang ditawarkan hanyalah serendah RM20 sahaja. Murah kan.... 

Korang bolehlah hantarkan gambar yang ingin di cetak di phone casing korang kemudian, buat bayaran secara online dan beberapa hari kemudian, korang dapatlah casing idaman hati. Ianya sesuai juga dijadikan hadiah buat insan tersayang sempena hari lahir, anniversary dan sebagainya. Pasti ianya akan menjadi satu hadiah yang amat bermakna. Macam yang ana hadiahkan buat anak buah ana kerana berjaya menlanjutkan pelajarannya ke peringkat IPTA baru-baru ni. Suka sangat Nisa apabila menerima hadiah phone casing dengan cetakan wajah penyanyi kesukaannya. Anak remaja kan, itulah yang mereka suka. 


tboox.com


Untuk keterangan lanjut korang boleh lah klik ke TBOOX . 

Atau 

Hubungi terus Ms Elaine : 

019 985 8151


Khas untuk pembaca www.anajingga.com, korang boleh guna kan CODE AH1001 
untuk tawaran harga RM20 sahaja harga asal RM39. 
Penghantaran Percuma !!
(tertakluk pada terma dan syarat)

Cepat tau!!, promosi berakhir pada 30hb November nanti. Klik sahaja banner dibawah untuk tempahan kay :)




Jadi jangan berlengah lagi tau..cepat klik banner dan buat tempahan sekarang kay :)
 Pasti korang puas hati bila dapat memiliki customise phone casing dari Tboox ni... :)

14 ulasan:

  1. cntik ye casing dgn idea pilihan gmbar sendiri..

    BalasPadam
    Balasan
    1. pasti ramai yang nak memilikinya kan Zie :)

      Padam
  2. Oooo...casing hp anak buah...molek2...sume casing iphone...sy nye je samsung note 2...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah Mimi, lanjer anak buah sesekali kan :)

      Padam
  3. Anak-anak remaja memang trend la nih!
    HP Mrs. A tak dak casing pun

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah Mrs A, sesekali belanja anak buah lak hihi :)

      Padam
  4. wow .menarik.sertai segmen ucing nak bloglist (^_^)

    BalasPadam
  5. cantknyaaaa !
    https://mellyacrayola.blogspot.my

    BalasPadam
  6. bestla dapat tempah casing dengan gambar sendiri....biasa kena beli yang design sediada

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kann Arz, pasti menarik custom made camni :)

      Padam