Cheese Cake di Jertih,Terengganu


Tempahan Cheese Cake sekitar Jertih,Terengganu:

 



Comel kan cheese cake di atas, hasil kreativiti mak saudara ana yang tinggal di Jertih,Terengganu. Ana panggilnya dengan gelaran Cu Izan, memang sangat rajin dan seringkali menerima tempahan untuk cheese cake di sekitar kawasan kediamannya di Jertih,Terengganu.

Oleh itu, jika ada orang Jertih dan sekitar yang memang tercari-cari untuk membuat tempahan cheese cake leleh atau lain-lain kek bolehlah hubungi Izan di Whatsapp : 012-997-4681.Beliau memang banyak menerima tempahan dari rakan-rakan dan jiran-jirannya.


~berkongsi info cheese cake untuk orang Jerteh~
Cheese Cake di Jertih,Terengganu  Cheese Cake di Jertih,Terengganu Reviewed by anajingga on November 18, 2014 Rating: 5

10 comments:

  1. Waaah comel nyee.. da lahh cheese tu.. alahaiii

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Suki, kalau dah depan mata tu ngap je..hehe :)

      Delete
  3. K.Ana.......kmpg apeee......Sha pon org jertihhhhhhh....bleh sha temph nnti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak saudara kak ana tinggal di kem Sha,TUDM tu ..:)

      Delete
    2. Laa...yeke..kem tu pish ngn bukit je ngn umah sha kt kmpg

      Delete
    3. bolehlah Sha whatsapp kalau nak rasa kek cheesenya hehe :)

      Delete

Powered by Blogger.