sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Selasa, 17 Februari 2015

Foto-foto Kehamilan Kate Middleton


Ana memang dari zaman remaja lagi suka mengikuti kisah keluarga Diraja Britain ini.Semenjak perkahwinan Lady Diana Spencer Princess of Wales ,yang cantik jelita hinggalah ke perkahwinan anakandanya Prince William, Duke of Cambridge bersama Kate Middleton ,Duchess of Cambridge.Sebelum ini pernah ana kongsikan disini sebuah entri tentang Kecomelan Putera George  . Hari ini jom kita lihat kecantikan Kate Midlleton yang sedang hamil anak keduanya.













Kredit Foto : https://www.facebook.com/Duchess.Catherine.

20 ulasan:

  1. tak nampak sangat lagi baby bump dia. heheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah kan Nani, kak ana tak sure dah berapa bulan kehamilannya. :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Ni foto kehamilan Kate yang kedua, yang baru ni ezwan :)

      Padam
  3. dia ngandung pun nmpak cantik :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dayah, macam Mommy Irra kita lah kan.. huhu :)

      Padam
  4. Tengok Kate teringat Lady D..ada aura tersendiri

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan CP, sebab tu kak ana masih nak follow keluarga diRaja ni sejak ada Kate.. :)

      Padam
  5. Suka tengok ibu mengandung sebab ada seri yg tersendiri...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul kan Nik Azidah, terserlah sifat keibuan ketika hamil ni :)

      Padam
  6. comelnyeee... baby bump xnampak sgt lagi.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah tak berapa nampak lagi ni Anizz :)

      Padam
  7. Kate middleton ni mengandung pun still nampak comei je kan... hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah Eny, cantik sangat Kate macam Lady D juga :) walaupun Lady D lebih cantik lagi :)

      Padam
  8. assalamualaikum ana...sweet sangat tengok...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam mama, sikit lagi ana mama pun macam Kate juga kan hehe..:)

      Padam
  9. dah ada pewaris . untung kalau baby boy ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lela, ni kehamilan anak kedua Kate Middleton dengan Putera Wiliiam.. anak pertama mereka Prince George :)

      Padam
  10. saya tak kenal pun keluarga diraja ni. nampak sangat ta ikut perkembangan semasa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak penting pun aRz..kak ana memang minat kat yang cantik-cantik ni hehe :)

      Padam