sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Rabu, 4 Februari 2015

Wordless Wednesday : 4hb Februari 2015

 

Erm..agak-agaknya apa depa ni nak buat ye??



39 ulasan:

  1. alamakkk cik nyett.. huhu.. dye cri makanan la tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak ana rasa depa ni couple kut Anizz, kak ana jumpa kat tepi pantai ni huhu :)

      Padam
  2. asssalamualaikum ana...jalan2 cari makan la tu...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam mama, haah ah ye jjcm dengan aweknya hehe :)

      Padam
  3. tolong polish kereta tu kot Kak Ana hehehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh jadi lah Eny, buat part time job kat sini agaknya:)

      Padam
  4. alamak..habis calar kereta..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha tu lah mujur tempat kak ana pakir jauh dari depa-depa ni Wana :)

      Padam
  5. hyee..nak tumpang pegi pekan jap boleh x??hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe...kan Nick..tumpang sekaki..:)

      Padam
  6. Salam. Hee beruk pun nak naik kereta proton saga juga.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah moden sekarang ni tiga lalat..:)

      Padam
  7. Balasan
    1. makan angin kan, tepi pantai ni CP hehe :)

      Padam
  8. awat tak duk belah dalam hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak bawa kunci kereta kut Miz Eija :)

      Padam
  9. Balasan
    1. betul tu Sha, ni kak ana dalam kereta sambil lalu adik Ika ambil foto ni hehe :)

      Padam
  10. Jalan-jalan cari makan ler tu

    BalasPadam
  11. Agaknya diorang tu nak tolong cuci kereta kot? Hehe

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. Tu lah kak ana rasa depa ni couple ni hehe :)

      Padam
  13. rmh KY pun selalu didatangi mahlok ini..habis rosak barang kt luar rumah..menfamok takde makanan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. samalah macam kat kampung ana KY buah baru berputik dah berderai di usiknya... depa ni dah tak ada habitat :)

      Padam
  14. dulu masa nani duduk asrama banyak sangat spesis dia ni dekat belakang bilik ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha bahaya tu, depa suka skodeng tau :0

      Padam
    2. Kt Perumahan ni pon byk huhu selalu slogkar tong sampah org

      Padam
  15. tertarik dengan kereta malaysia

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha kat situ fokus aRz rupanya , kereta Wira biru tu hehe :)

      Padam
    2. Hahaha nk cuba bwk kereta laaa tu arz

      Padam
  16. Mereka tgh nak siap2 blk kg tu tumpang kereta japp hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. macam-macam Lya ye, balik Ganu kut ikut Lya hehe :)

      Padam