Wordless Wednesday : 4hb Februari 2015

by - Wednesday, February 04, 2015

 

Erm..agak-agaknya apa depa ni nak buat ye??



You May Also Like

39 comments

  1. alamakkk cik nyett.. huhu.. dye cri makanan la tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ana rasa depa ni couple kut Anizz, kak ana jumpa kat tepi pantai ni huhu :)

      Delete
  2. asssalamualaikum ana...jalan2 cari makan la tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama, haah ah ye jjcm dengan aweknya hehe :)

      Delete
  3. tolong polish kereta tu kot Kak Ana hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jadi lah Eny, buat part time job kat sini agaknya:)

      Delete
  4. Replies
    1. haha tu lah mujur tempat kak ana pakir jauh dari depa-depa ni Wana :)

      Delete
  5. hyee..nak tumpang pegi pekan jap boleh x??hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...kan Nick..tumpang sekaki..:)

      Delete
  6. Salam. Hee beruk pun nak naik kereta proton saga juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah moden sekarang ni tiga lalat..:)

      Delete
  7. Replies
    1. makan angin kan, tepi pantai ni CP hehe :)

      Delete
  8. awat tak duk belah dalam hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak bawa kunci kereta kut Miz Eija :)

      Delete
  9. Replies
    1. betul tu Sha, ni kak ana dalam kereta sambil lalu adik Ika ambil foto ni hehe :)

      Delete
  10. Jalan-jalan cari makan ler tu

    ReplyDelete
  11. Agaknya diorang tu nak tolong cuci kereta kot? Hehe

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Tu lah kak ana rasa depa ni couple ni hehe :)

      Delete
  13. rmh KY pun selalu didatangi mahlok ini..habis rosak barang kt luar rumah..menfamok takde makanan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah macam kat kampung ana KY buah baru berputik dah berderai di usiknya... depa ni dah tak ada habitat :)

      Delete
  14. dulu masa nani duduk asrama banyak sangat spesis dia ni dekat belakang bilik ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha bahaya tu, depa suka skodeng tau :0

      Delete
    2. Kt Perumahan ni pon byk huhu selalu slogkar tong sampah org

      Delete
  15. tertarik dengan kereta malaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kat situ fokus aRz rupanya , kereta Wira biru tu hehe :)

      Delete
    2. Hahaha nk cuba bwk kereta laaa tu arz

      Delete
  16. Mereka tgh nak siap2 blk kg tu tumpang kereta japp hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam-macam Lya ye, balik Ganu kut ikut Lya hehe :)

      Delete