sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Rabu, 25 Februari 2015

WW: Paling Popular di Country Homes



Ana rasa , hampir seluruh penduduk Bandar Country Homes, Rawang kenal dan pernah lihat kereta berhias uncle ni....

24 ulasan:

  1. Balasan
    1. itulah Kakcik, uncle ni akan round satu bandar country homes cari bahan-bahan untuk kitar semula, pastu di gantung kat keliling keretanya.

      Padam
  2. mak aihhhh dahsyat betul. hahaha :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah Nani, uncle ni akan pandu kereta ni ke sekitar taman perumahan dengan selamba je.. :)

      Padam
  3. wah..ni nak masuk macam mana nih??heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. masuk kut pintu DR... hehe kereta ni bergerak sekitar bandar country homes setiap hari, pemandunya siap pakai topi cowboy..:)

      Padam
  4. sepupu n pksu sy dok sana...country home nt tny .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok cuba PCL tanya kut2 mereka perasan tentang kereta ni :)

      Padam
  5. Balasan
    1. kereta berhias hehe, Leyla: uncle ni collect barang terbuang, pastu sementara nak pi jual dia gantung keliling kereta dia dengan kotak bagai, tu nampak unik sangat.

      Padam
  6. Balasan
    1. Dia memang jalan slow sangat Kak Cik, pandai-pandai lah kita nak potong,dia buat dek je hehe :)

      Padam
  7. dia boh apa kat keta dia k.ana? tin kosong kah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya ezwan, tin tin alumunium, kotak-kotak untuk dijual di kedai barang recycle tu, sambil kutip dia ikat kat keretanya hehe..

      Padam
  8. Kereta 3R ke tu? atau kereta berhias?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha, kereta uncle ni disaluti tin-tin dan kotak-kotak untuk dijualnya, rajin dia pi ikat keliling kereta, kak ana nak ambil gambar dekat2 takut lak kena pungkang dengan tin tu hehe :)

      Padam
  9. Meriah betul kereta tu Kak Ana. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu lah Pojie, dia kadang-kadang main parking je tengah2 jalan hehe :)

      Padam
  10. betul ke nie..huhu..unik betul..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul aniss, kereta ni siap bergerak keliling country homes lagi hehe :)

      Padam
  11. rasanya pakcik ni nak sebarkan satu mesej, dalam cara dia yang tersendiri... kan..

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. bukan aksesori Sha, tin2 aluminium tu hehe :)

      Padam