WW: Paling Popular di Country Homes

by - Wednesday, February 25, 2015



Ana rasa , hampir seluruh penduduk Bandar Country Homes, Rawang kenal dan pernah lihat kereta berhias uncle ni....

You May Also Like

24 comments

  1. Replies
    1. itulah Kakcik, uncle ni akan round satu bandar country homes cari bahan-bahan untuk kitar semula, pastu di gantung kat keliling keretanya.

      Delete
  2. mak aihhhh dahsyat betul. hahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah Nani, uncle ni akan pandu kereta ni ke sekitar taman perumahan dengan selamba je.. :)

      Delete
  3. wah..ni nak masuk macam mana nih??heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. masuk kut pintu DR... hehe kereta ni bergerak sekitar bandar country homes setiap hari, pemandunya siap pakai topi cowboy..:)

      Delete
  4. sepupu n pksu sy dok sana...country home nt tny .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok cuba PCL tanya kut2 mereka perasan tentang kereta ni :)

      Delete
  5. Replies
    1. kereta berhias hehe, Leyla: uncle ni collect barang terbuang, pastu sementara nak pi jual dia gantung keliling kereta dia dengan kotak bagai, tu nampak unik sangat.

      Delete
  6. Replies
    1. Dia memang jalan slow sangat Kak Cik, pandai-pandai lah kita nak potong,dia buat dek je hehe :)

      Delete
  7. dia boh apa kat keta dia k.ana? tin kosong kah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ezwan, tin tin alumunium, kotak-kotak untuk dijual di kedai barang recycle tu, sambil kutip dia ikat kat keretanya hehe..

      Delete
  8. Kereta 3R ke tu? atau kereta berhias?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, kereta uncle ni disaluti tin-tin dan kotak-kotak untuk dijualnya, rajin dia pi ikat keliling kereta, kak ana nak ambil gambar dekat2 takut lak kena pungkang dengan tin tu hehe :)

      Delete
  9. Meriah betul kereta tu Kak Ana. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah Pojie, dia kadang-kadang main parking je tengah2 jalan hehe :)

      Delete
  10. betul ke nie..huhu..unik betul..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul aniss, kereta ni siap bergerak keliling country homes lagi hehe :)

      Delete
  11. rasanya pakcik ni nak sebarkan satu mesej, dalam cara dia yang tersendiri... kan..

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. bukan aksesori Sha, tin2 aluminium tu hehe :)

      Delete