Kucing Senyum

by - Wednesday, April 01, 2015

Senyum, hilangkan stress :

Hari ini tarikh 1hb April 2015, semua media sosial melempah ruah dengan keluhan dan stress.Tak nak stress sangat kay tak baik untuk kesihatan, jom senyum macam haiwan kesayangan Rasullullah saw ni. Manis je kan ...














~ comel kan ~
Kredit foto-foto dari google image 

You May Also Like

48 comments

  1. Alolo..comeynyer...yana lom jd mgsa gst lg..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. comelkan... kira selamatlah hari pertama Miss Yana hehe :)

      Delete
  2. comeinye.. geram plak tengok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang comel kan Farah Diana :)

      Delete
  3. comelnyeee... suke yg kenyit2 mata n kuar lidah tu.... geramm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe foto-foto edit kut ni aniss :)

      Delete
  4. bila pi tgk. expo kucing kat melaka...huh, memang ramai yg pencinta haiwan jenis ini sangat perihatin..sanggup berhabis utk kesayangan mereka. Cuma pcl belum jumpa kucing senyum betul betul senyum..kalau ada, harga dah tentu x ternilai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.... kalau kat pameran kucing ada tuan yg jaga x bagi pegang kucing dia katanya nnt stresss... hu hu hu hu betapa sayangnya...

      Delete
  5. Pagi2 sebelum gi kerja CP layan anak kucing dulu. Jaga anak kucing dah macam anak sendiri. Makanan lebih mahal dari tuan hehe. Tentang GST kita tak perlu merungut, pilihan di tangan kita. Jadi pengguna yang bijak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seronok CP layan anak-anak kucing ni, semoga kita beroleh pahala yang berpanjangan ketika menjaga mereka.Setuju dengan pendapat CP tentang GST ni, kena bijak ada ilmu sikit sebelum nak melakukan sebarang tindakan.

      Delete
  6. senyum..
    senyum selalu..
    senyum denganku.. tiada seindah senyumanmu..
    :) zu dah x kerja sebab nak tolong mak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Zura, all the best ye dalam apa juga bidang.. :)

      Delete
  7. comelnya,kucing-kucing tu cakap senyum selalu :-)

    ReplyDelete
  8. tomey..tomeyy... senyum.. :D
    shad singgah membalas kunjungan di sini.. :D
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/04/mistine-bb-baby-face-cream-review.html

    ReplyDelete
  9. Alololo tomeynyerrr kucing senyumm

    ReplyDelete
  10. eeeeeeee....!! rasa nak gigit-gigit...!! nak picit-picit...!! nak simpan dalam peti ais.....!! hehehehehehe... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ain... jangan simpan dalam peti ais, kesian dia hehe :)

      Delete
  11. bukak fb & twitter semua pasal gst.. semua nk tunjuk resit masing2... lulz.. sabaq.. sabaq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal ZZ, sesak nafas kak ana semalam, baik kita redakan tengok kucing senyum lak kan hehe :)

      Delete
  12. so far mmg x pernah lg tgk kucing kat umah senyum, tp ada yg pandai buat muka masam..hihi

    arini kucing kat umah gotong royong koyakkan tikar, adoyai..dah bg makan nasi+ikan rebus, semua bergelimpangan pengsan dgn perut boroi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha bagusnya bergotong royong gitu Yumida, dang dang dut tali kecapi, kenyang perut senang hati lah depa hehe :)

      Delete
  13. Replies
    1. comelkan kita hilangkan stress sat dari isu hangat hari ni hehe :)

      Delete
  14. perghh bile die winkkk last sekali tuu, melting kc hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha dia nak ngorat KC tu hehe :)

      Delete
  15. Comelnyaaaa...betullah boleh hilangkan stress tgk kucing senyum yek :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Linda, boleh lah hilangkan stress seketika hehe :)

      Delete
  16. Princess sekor kat rumah tu, tak reti nak senyum. Kucing sombong hahahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa ye ke..erm kena ajar dia senyum tu Eny, cuba buat lawak sikit dia gelak tak hehe :)

      Delete
  17. Comeynya miow ni. Pengubat sedih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Sha, teman kak ana di rumah bila anak2 tak ada :)

      Delete
  18. comelnya.kucing saya pun ada seekor yg pandai senyum
    http://kucenmaster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. hari senyum sedunia *smbil kenyit mata pd kak ana.* ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti aina sweet je buat cam tu hehe :)

      Delete