sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Rabu, 1 April 2015

Kucing Senyum

Senyum, hilangkan stress :

Hari ini tarikh 1hb April 2015, semua media sosial melempah ruah dengan keluhan dan stress.Tak nak stress sangat kay tak baik untuk kesihatan, jom senyum macam haiwan kesayangan Rasullullah saw ni. Manis je kan ...














~ comel kan ~
Kredit foto-foto dari google image 

48 ulasan:

  1. Alolo..comeynyer...yana lom jd mgsa gst lg..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. comelkan... kira selamatlah hari pertama Miss Yana hehe :)

      Padam
  2. comeinye.. geram plak tengok!

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang comel kan Farah Diana :)

      Padam
  3. comelnyeee... suke yg kenyit2 mata n kuar lidah tu.... geramm...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe foto-foto edit kut ni aniss :)

      Padam
  4. bila pi tgk. expo kucing kat melaka...huh, memang ramai yg pencinta haiwan jenis ini sangat perihatin..sanggup berhabis utk kesayangan mereka. Cuma pcl belum jumpa kucing senyum betul betul senyum..kalau ada, harga dah tentu x ternilai..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu.... kalau kat pameran kucing ada tuan yg jaga x bagi pegang kucing dia katanya nnt stresss... hu hu hu hu betapa sayangnya...

      Padam
  5. Pagi2 sebelum gi kerja CP layan anak kucing dulu. Jaga anak kucing dah macam anak sendiri. Makanan lebih mahal dari tuan hehe. Tentang GST kita tak perlu merungut, pilihan di tangan kita. Jadi pengguna yang bijak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang seronok CP layan anak-anak kucing ni, semoga kita beroleh pahala yang berpanjangan ketika menjaga mereka.Setuju dengan pendapat CP tentang GST ni, kena bijak ada ilmu sikit sebelum nak melakukan sebarang tindakan.

      Padam
  6. senyum..
    senyum selalu..
    senyum denganku.. tiada seindah senyumanmu..
    :) zu dah x kerja sebab nak tolong mak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok Zura, all the best ye dalam apa juga bidang.. :)

      Padam
  7. comelnya,kucing-kucing tu cakap senyum selalu :-)

    BalasPadam
  8. tomey..tomeyy... senyum.. :D
    shad singgah membalas kunjungan di sini.. :D
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/04/mistine-bb-baby-face-cream-review.html

    BalasPadam
  9. Alololo tomeynyerrr kucing senyumm

    BalasPadam
  10. eeeeeeee....!! rasa nak gigit-gigit...!! nak picit-picit...!! nak simpan dalam peti ais.....!! hehehehehehe... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ain... jangan simpan dalam peti ais, kesian dia hehe :)

      Padam
  11. bukak fb & twitter semua pasal gst.. semua nk tunjuk resit masing2... lulz.. sabaq.. sabaq..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu lah pasal ZZ, sesak nafas kak ana semalam, baik kita redakan tengok kucing senyum lak kan hehe :)

      Padam
  12. so far mmg x pernah lg tgk kucing kat umah senyum, tp ada yg pandai buat muka masam..hihi

    arini kucing kat umah gotong royong koyakkan tikar, adoyai..dah bg makan nasi+ikan rebus, semua bergelimpangan pengsan dgn perut boroi

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha bagusnya bergotong royong gitu Yumida, dang dang dut tali kecapi, kenyang perut senang hati lah depa hehe :)

      Padam
  13. Balasan
    1. comelkan kita hilangkan stress sat dari isu hangat hari ni hehe :)

      Padam
  14. perghh bile die winkkk last sekali tuu, melting kc hahaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha dia nak ngorat KC tu hehe :)

      Padam
  15. Comelnyaaaa...betullah boleh hilangkan stress tgk kucing senyum yek :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan Linda, boleh lah hilangkan stress seketika hehe :)

      Padam
  16. Princess sekor kat rumah tu, tak reti nak senyum. Kucing sombong hahahahahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. laa ye ke..erm kena ajar dia senyum tu Eny, cuba buat lawak sikit dia gelak tak hehe :)

      Padam
  17. Comeynya miow ni. Pengubat sedih :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu Sha, teman kak ana di rumah bila anak2 tak ada :)

      Padam
  18. comelnya.kucing saya pun ada seekor yg pandai senyum
    http://kucenmaster.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. hari senyum sedunia *smbil kenyit mata pd kak ana.* ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. mesti aina sweet je buat cam tu hehe :)

      Padam