QASEH ZAMRI COLLECTION - Pelbagai Pilihan Kain Dan Pakaian

by - Tuesday, January 19, 2016




Qaseh Zamri Collection terletak di Bandar Country Homes, Rawang, Selangor menawarkan pelbagai koleksi kain pasang yang menjadi trending masa kini antaranya kain English Cotton, kain sutera Vietnam serta kain sulam Bandung. Merupakan Vendor butik kepada izzlegacy_ boutique, Seri Kembangan, Selangor  dan  Aby beauty & collection, Teluk Intan ,Perak .


Koleksi kain Pasang English Cotton, Sutera Vietnam dan Sulam Bandung 



Terdapat pelbagai pilihan corak dan warna yang pasti menarik untuk dijadikan pakaian harian atau majlis tertentu. Kualiti kain yang bagus bak kata pepatah 'alah membeli menang memakai' dengan design-design terkini di pasaran. Antaranya :

















Jualan Pakaian Siap 


Turut juga menawarkan koleksi pakaian siap dengan material kain dari pelbagai jenis khasnya English Cotton dan lain-lain pilihan yang cantik-cantik.










Khidmat Sewa Baju Pengiring Pengantin Perempuan : 


Terkini, Qaseh Zamri Collection bakal menyediakan perkhidmatan sewa baju sedondon untuk pengiring pengantin perempuan  di majlis perkahwinan.










Untuk keterangan lanjut sila hubungi nombor serta  link yang diberi :


Instagram    : HASLINAZAMRI

Contact No. :

  013 324 0813

You May Also Like

24 comments

  1. Replies
    1. Cantik kan NH corak-corak kainnya :)

      Delete
  2. wah wah wah semua lelawaaaa la kak anaaa T_T

    ReplyDelete
  3. dah boleh beli utk raya ni Ana sikit2 lama2 jdi bukit hehe

    ReplyDelete
  4. wah bagusnya.. (promote my cousin biz ni k.ana) tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo yr cousin PCL..lepas chat dan tengok gambar dari banner baru tahu kami setaman rupanya.. Subhanallah :) all the best buat Haslina :)

      Delete
  5. Replies
    1. betul tu SP, pelbagai pilihan di tawarkan

      Delete
  6. saya pun suka kain cotton..tak panans..cantik2 semua kain cotton ni kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah DR, corak-corak dari cotton ni pun comel-comel je kan :)

      Delete
  7. Cantik dan menarik pilihan coraknya. Sekali pandang pasti terpikat.

    ReplyDelete
  8. Sutera vietnam tu mcmana dia punya hrg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. EN Mohammad Ismail sila hubungi Puan Haslina untuk keterangan lanjut ye : 013 324 0813

      Delete