Lirik Lagu Ku Hanya Sayang Padamu - Aiman Tino

by - Saturday, August 19, 2017


Hihi, kalau lagu Aiman Tino je mesti ana suka sangat layan. Sedap melodinya,lirik pun simple dan mudah je tak lah berat sangat kan. Alaa..dah minat kat Aiman Tino tu, semua benda pun suka kan. Sebenarnya ana suka pada personaliti Aiman Tino ni, nampak macam budak baik je, boleh jadi ikon remaja Malaysia ni... Jom kita layan satu lagi lirik single terbaharu dari Aiman Tino yang sering berkumandang di corong-corong radio. Eh! Radio sekarang mana ada corong dah kan.. :)

kredit foto : Mstar

Lirik Lagu Ku Hanya Sayang Padamu – Aiman Tino


Mungkin Kali ini
Bukan Lagi aku
Yang Kau sakitkan

Mungkin Tiada lagi
Ku Di dunia ini
Kau Bidadari

Bila malam bila rindu
Tiap kali ku cuba
Melupakanmu

Ada saja mu
Kata Padaku
Aku Dihidupmu

Bukan Aku mau jauh
Bukan Juga ku benci

Pada Dirimu
Bukan Niatku
Lukai Kamu
Bukan Diriku

Benar
Ku Hanya sayang padamu
Bukannya Takdirku
Untuk Bersamamu

Jika
Setiap Langkah ku ini
Terhenti Disini
Untuk Selamanya
Izinkan Ku pergi

Bila Malam bila rindu
Tiap Kali ku cuba
Melupakanmu

Ada saja mu
Kata padaku
Aku dihidupmu

Bukan Aku mau jauh
Bukan juga ku benci

Pada Dirimu
Bukan Niatku
Lukai Kamu
Bukan Diriku

Benar
Ku Hanya sayang padamu
Bukannya Takdirku
Untuk Bersamamu

Jika
Setiap Langkah ku ini
Terhenti Disini
Untuk Selamanya
Izinkan Ku pergi

Izinkan Ku pergi
Izinkan Ku pergi

Untuk layan lagu best ni korang pi la cari kat Youtube , Lagu Ku Hanya Sayang Padamu - Aiman Tino ni kay.. enjoy the lirik :)





You May Also Like

2 comments