sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Jumaat, 3 April 2015

Drama Nasuha Episod Akhir


Episod Akhir Drama Nasuha TV9:

Baru sebentar tadi ana menyaksikan episod akhir drama siri Nasuha dalam slot Ratu di TV9. Bagi yang mengikuti drama siri ini, pasti berdebar-debar menantikan kesudahan kisah Nasuha yang pernah ana kongsikan sinopsisnya  DISINI .


episod akhir drama siri nasuha tv9

Episod akhir Nasuha berkisar pada hari pernikahan Nasuha dan Irfan dimana dalam perjalanan ke masjid, Irfan diculik oleh Rocky atas arahan Marina. Marina menemui Irfan di sana.Apabila pihak polis membuat serbuan Nasuha cuba menyelamatkan Irfan dan tertembak Zahid. Zahid meninggal dunia dan Marina di masukkan ke hospital sakit jiwa.Happy Ending drama siri ini apabila Nasuha dan Irfan disatukan sebagai suami isteri.

Bagi yang tak sempat menonton bolehlah ke Tonton.com.my untuk menyaksikan semula drama siri Nasuha episod akhir.


~episod akhir drama siri Nasuha~

25 ulasan:

  1. kalau dah jodoh x kemana. akhirnya kahwin jugak diorg berdua ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan, ekceli macam dah boleh agak juga ending dia Yumida kan..cuma nak lihat perkembangan watak je dan kepastian hehe :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Tamat sudah Bonde, pasni sambung siri baru lak hehe :)

      Padam
  3. Balasan
    1. layan KC sebab malam2 kak ana free dah habis kerja hehe :)

      Padam
    2. umi kc layan drama korea haha

      Padam
  4. Ana, linda masuh demam teman lelaki upahan hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha trending gak tu Linda, habis dah kan :)

      Padam
  5. Salam singgah pagi ana....dah habis cerita ni...Diana tak layan sangat sesekali jak....

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih MD, faktor masa kut hehe :)

      Padam
  6. mak suka layan citer ni... kdg2 layan gak.. tak suka tgk mak mentua dia tu heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. erm mak Eny bolehlah geng dengan kak ana ni hehe :)

      Padam
  7. tadi masuk komen blog , tajuk drama top boleh main seo seo trafik tinggi setiap hari. Sambil berkongsi sambil up uv/pv good luck k.ana

    BalasPadam
    Balasan
    1. PCL tu yang up malam tadi juga , tapi uv/pv ni sementara sahaja, tak kekal lama macam entri info :)

      Padam
  8. kena marathon balik ni cerita ni..selalu trlepas..hihi..banyak sangat drama..xtau mne satu nak ikut..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak ana ada drama2 je yang sempat follow anis :)

      Padam
  9. amboi..layan ye.saya last layan Cinta Ilahi je.sebab minat Johan As'ari..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. laa ye ke Sal, baru kak ana tahu Sal minat kat Johan rupanya hehe :)

      Padam
  10. Balasan
    1. best CN tapi dah habis dah hehe :)

      Padam
  11. Amboii sempat kak ana layan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sempat Lya sebab bukan time Maghrib dan lepas siap semua baru boleh melayan jap hehe :)

      Padam
  12. x sempat nak layan cerita ni..dah masuk cerita baru..aduiii

    BalasPadam
    Balasan
    1. hat baru ni macam tak best je lah hehe :)

      Padam