Gubahan Yang Kreatif dan Comel

by - Monday, June 29, 2015


Seni Gubahan Yang Kreatif


Cantik dan comel sangat idea-idea gubahan dari sayur-sayuran dan buah-buahan yang tak pernah terjangkau di fikiran untuk melakukannya. Dari hanya beberapa jenis sayuran seperti bawang merah, bunga kobis, terung, buah oren dapat menghasilkan seni gubahan yang menarik. Walau bagaimanapun ia tidak sesuailah untuk hiasan meja makan kita kerana berbentuk haiwan kan..Namun ana kagum dengan perkongsian idea yang sangat kreatif ini.






Comelkan, ana sekadar berkongsi yang indah-indah dan hasil kreativiti seni sahaja disini.Kredit foto dari Design Fanpage .

You May Also Like

16 comments

  1. comel sangat..buah oren jadi kucing omey

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak ana pun suka hat tu khaty :)

      Delete
  2. memang kreatif & comel ...tersenyum tengok..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Ok Mieja kak ana cute ke gubahan tu hihi :)

      Delete
  4. Kreativiti yang kita sendiri kadangkala langsung tidak terfikirkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak cik, dapat juga berkongsi-kongsi idea kan :)

      Delete
  5. mak aiii..yang atas sekali tu bawang hokeyy..kretip ghila... cantik plak tuu

    ReplyDelete
  6. Kiki comel nampak semua gubahan ni kak AJ
    Kreatif. Bila kak AJ nak cuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm bila ye, nak ajak cik puteri buat sama-sama mesti best hihi :)

      Delete
  7. ehehe..sume comel..xsggup nk ngap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan Sha, sayang nak makan ngap ngap haha :)

      Delete
  8. yang kubis bunga tu comel.. mcm ropol2... :)

    ReplyDelete