DISKAUN HEBAT BELI KERETA DI TOOKAR SEMPENA CNY

by - Saturday, January 14, 2017


Sebut sahaja perayaan Tahun Baru Cina semua orang mesti teringatkan Ang Pau kan..Siapa tak nak Ang Pau kan?? Tak nak?? Tak nak bagi kat ana,  memang ana nak Ang Pau 😉😉 Tapi kali ini lagi special tau, korang beli kereta baru pastu korang dapat Ang Pau dalam bentuk diskaun sehingga RM1000.Wah! Bestnyaa kan..Jom teruskan pembacaan di www.anajingga.com apa yang istimewanya tawaran sempena Tahun Baru Cina dan mengenali secara dekat apa yang ada di www.tookar.my 




Perayaan Tahun Baru Cina atau CNY tahun ini menurut kalendar Cina merupakan Tahun Ayam Jantan atau Fire Rooster. Ia dikaitkan dengan falsafah bangun di awal pagi atau waktu subuh.Tookar mengambil sempena CNY yang membawa keharmonian dan kesejahteraannya ingin memberi sumbangan kepada pembelinya Ang Pau dalam bentuk diskaun bermula dari RM1000 dan banyak lagi tawaran hebat lain. Pelanggan yang berminat jom segara dapatkan info-info terkini jualan kereta secara online dengan melayari ke https://www.tookar.my/.Ermm..menarik kan.

Apa kata korang singgah dahulu ke laman web TOOKAR ni, jamu-jamu mata terlebih dahulu, kemudian kalau dah ada yang berkenan di hati, apa tunggu lagi, cepat bertindak sementara diskaun hebat menanti anda di sana. Cepat tau!! Sementara tawaran masih ada.

Memiliki kereta baru sempena perayaan CNY ni umpama menukar pakaian baru yang boleh membawa tuah kepada pembeli dan pastinya teruja untuk balik kampung dengan memandu kereta baru. Demikian menurut Mr Tan Ming Kim, Deputy Chief Operating Officer yang menurutnya juga ia nya sebagai satu khidmat sosial kepada komuniti.

Mari kita kenali dengan lebih dekat lagi apakah keistimewaannya membeli kereta baru di TOOKAR ni.



Apa itu Tookar.my


Ana yakin ramai di antara kita punyai pelbagai pengalaman membeli kereta baru. Satu pengalaman yang penuh keterujaan dan semangat sungguh untuk memandu kereta baru. Ana sendiri pernah beberapa kali menemani suami ketika berurusan dengan penjual kereta sebelum ini. Ada pengalaman membeli kereta baru juga kereta terpakai. Memang pelbagai kerenah dan macam-macam situasi yang kita lalui kan. 

Dengan adanya Tookar,my, satu pengalaman baru di mana kita tidak perlu lagi membuat survey dan bandingan harga di beberapa buah pusat jualan kereta. Cuma layari ke laman web www.tookar.my dan buat sahaja pilihan di sana.




Kenapa perlu memilih untuk membeli kereta di Tookar:


1. Tawaran harga diskaun yang jelas.( Real Good Discounts)

2. Dealer yang diiktiraf.(Real Authorised Dealers)

3. Cepat dan Memudahkan.(Simple and Fast)

4. Perkhidmatan pintu ke pintu.( Door to Door Service)

5. Jaminan Pemulangan Semula Bayaran Cagaran. (Guaranteed Booking Fee Refund)





Bagaimana untuk membeli kereta di Tookar


1. Log masuk ke www.tookar.my 

2. Pilih kereta dan warna idaman anda.

3. Pilih tawaran-tawaran hebat yang dinyatakan.

4. Jika benar-benar menepati keinginan dan bersesuaian, muktamatkan pilihan anda.

5. Untuk mempastikan tempahan diterima, lakukan sedikit bayaran pendahuluan atau booking fee.

6. Relaks dan dealer akan menghubungi anda secepat mungkin untuk segala urusan pembelian.


Antara jenama kereta yang boleh di beli dari Tookar :



Jangan lupa layari sahaja : www.tookar.my

Beralamat di :

Suite 27,6th Floor,
IOI Business Park,
47100, Puchong,Selangor

Tel : +603-8084 1100

Untuk  DISKAUN PROMOSI jangan lupa masukkan CODE :

SL1E8PC2

You May Also Like

4 comments

  1. tookar ni sebenarnya tukar la kan...hihi..menarik!

    ReplyDelete
  2. Wahhh kereta pun boleh beli online sekarang. Jap lagi nak tengoklah website diorang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom mana tahu ada tawaran yang bersesuaian dengan kita di Tookar.my

      Delete