Era teknologi di hujung jari ni semakin memudahkan urusan seharian kita. Dengan memiliki sebuah handphone ianya telah pun menggantikan kamera, note pad, alarm clock, jam dan sebagainya.Begitu mudah dan ringkas dengan pelbagai aplikasi moden yang semakin hari semakin canggih. Paling ketara ialah kegunaan handphone sebagai kamera.

Kita boleh sahaja mengambil gambar dimana dan bila-bila sahaja tanpa mengira waktu. Semakin mahal sesuatu jenama handphone yang dimiliki semakin banyak aplikasi , editor dan resolusi gambar yang boleh dihasilkan. Best kan..namun tetap ada kekurangannya...iaitu ia mudah dan di simpan dan mudah juga terpadam. Ana sendiri pernah kehilangan beberapa gambar yang ana sayang apabila menyimpannya di desktop komputer secara tiba-tiba hilang dari memori.Sedihnya Tuhan sahaja yang tahu.

Cara yang paling selamat ialah mencetak segera setiap gambar yang dimiliki.Mungkin kedengaran agak konservetif namun ia pasti kekal sebagai kenang-kenangan yang boleh tersimpan lama. Dan kini, ada cara yang lebih mudah untuk mencetak gambar terus dari handphone iaitu dengan mesin mencetak gambar WEPRINT dari LIBERTY PRINTING.Bukan sahaja boleh mencetak gambar malahan cenderahati seperti button keychain dan sebagainya lagi.
WEPRINT dari LIBERTY PRINTING

Apa itu WePrint


Meh ana nak cerita dengan lebih lanjut lagi tentang WePrint dari LIBERTY PRINTING. WePrint dari LIBERTY PRINTING merupakan yang pertama di Malaysia yang menawarkan peluang perniagaan serta khidmat mesin cetak gambar segera di pasaran tempatan.Ia adalah salah satu syarikat percetakan yang menyediakan pelbagai kemudahan mencetak, menjual mesin pencetak t-shirt, cenderamata dan juga menyediakan mesin mencetak label atau stiker. Antara servis yang terbaru di Malaysia, WePrint dari Liberty Printing meyediakan khidmat kiosk cetak gambar segera dari hand phone (smartphone). Cetak Gambar Segera Dari Hand Phone Dengan WePrint Liberty Printing

Bagaimana cara mencetak gambar dengan WePrint


Cetak Gambar Segera Dari Hand Phone Dengan WePrint Liberty Printing1. Gunakan aplikasi WeChat

2. Scan Kod QR dan follow WePrint dari aplikasi WeChat

3. Pilih Negeri dan Caption atau Event yang di ingin kan.Pilih foto yang diinginkan dan klik ke Print Photo.

4. Buat foto editing seperti crop dan masukan kod ID yang tertera di skin telefon.

5. Tunggu sehingga gambar di cetak dan siap!!
Cetak Gambar Segera Dari Hand Phone Dengan WePrint Liberty Printing


WePrint juga menyediakan khidmat mesin photobooth untuk sebarang majlis dan keraian.Ianya fleksible dan mudah digunakan serta menjadi trending masa kini.Ia merupakan satu peluang pelaburan untuk menjana pendapatan bagi yang berminat untuk memiliki mesin pencetak WePrint.


Cetak Gambar Segera Dari Hand Phone Dengan WePrint Liberty Printing


Jom kita tonton video ini yang menerangkan lebih lanjut tentang WePrint :)
Untuk keterangan lebih lanjut lagi sila layari : http://blog.libertyprinting.com.my/

atau hubungi :

Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)

6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang
Email: sales@libertyprinting.com.my
Hand phone : 019-985 8151 (Elaine)
Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)

Our slogan!!

What can we print for you? Free instant high quality photos!
Good News !!!!Buat pengunjung www.anajingga.com

Anda boleh dapatkan diskaun dengan scan kod yang diberikan disini..
4 Comments