WW : Keindahan Bunga Dahlia

Dah lama tak terbitkan entri Wordless Wednesday. Hari ni tak banyak yang Ana nak perkatakan, sekadar nak berkongsi betapa indahnya ciptaanMu Tuhan, bunga-bunga dahlia yang berkembangan dengan kelopak berlapis, di pelbagaian warna warni yang memukau pandangan. Foto-foto kiriman rakan kelas ana ketika di alam sekolah menengah, Jeff Tan. Kawan-kawan ana ni tahu sangat, ana seorang peminat bunga, pasti kalau terjumpa bunga-bunga yang cantik akan di kirimkan di group whatsapp sekolah untuk ana. Thank you so much dear friend. 






Bunga Dahlia 
















Subhanaallah.. Cantiknya . 
WW : Keindahan Bunga Dahlia WW : Keindahan Bunga Dahlia Reviewed by Ana Jingga on February 27, 2019 Rating: 5

4 comments:

  1. Oooooo...macam ni rupanya bunga Dahlia..memang cantik la kak ana...

    ReplyDelete
  2. memang cantiklah bunga dahlia ni, pink tu sweet.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.