Mobile Friendly Test


Mobile friendly test untuk blog:

Awesome! anajingga di Mobile Friendly Test


Hari ini pastinya kebanyakan trafik yang masuk ke blog adalah melalui telefon pintar.Oleh itu kita sebagai blogger perlu tahu sama ada blog kita adalah 'mobile friendly' atau 'mesra telefon' atau lebih mudah dibuka di telefon pintar atau tidak.Untuk menyemak status blog, bolehlah klik di SINI

Selepas di analisis di laman web tersebut, Alhamdulillah blog anajingga didapati 'Awsome !mobile friendly', bermakna mudah di capai di dalam telefon pintar.Jadi apa lagi, bagi yang belum mencuba aplikasi ini, mari kita analisis blog di link yang di berikan di atas.Entri ini sebenarnya untuk memudahkan ana menganalisis semula blog di masa akan datang di samping berkongsi info dengan rakan-rakan blogger lain.


~berkongsi info disini~
Mobile Friendly Test Mobile Friendly Test Reviewed by Ana Jingga on November 24, 2014 Rating: 5

24 comments:

  1. nak try jugak.hehe.
    nak tengok friendly ke tak

    ReplyDelete
  2. nak try gakss.. jap yer..

    awesome..hehe..

    tq for sharing

    ReplyDelete
  3. wahh..nak try jugakla..thanx info kak ana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat2 Anizz, mesti awesome punyalah...most welcome my dear :)

      Delete
  4. Replies
    1. mama mursyid pun mesti awesome jugak kan hehe :)

      Delete
  5. Replies
    1. you're welcome hanisah and tq singgah sini juga :)

      Delete
  6. wah..semakin fofuler Kak Ana :)

    ReplyDelete
  7. Syukurlah blog cikla mobile friendly...
    Good sharing kak ana...

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. yeay !! sal kena belanja kak ana ais krim lah kan hehe :)

      Delete
  9. Thanks sharing! Saya pun awesome.. .hehehe

    ReplyDelete
  10. time kasih share.....mang awesome..

    ReplyDelete
  11. baru tahu Ana. nak try juga.tq diatas perkongsian ini..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.