WW : Takoyaki dan Okonomiyaki



okonomiyaki


Sedapnya sesekali makan Takoyaki dan Okonomiyaki ni kan. Ana paling suka makan di Wangsa Walk..Kat food court Wangsa Walk tu ada satu kiosk memang akan letak banyak sangat sos dengan 
Ao-nori (serbuk seaweed) dan Katsuobushi /bonito flake (kepingan ikan) tu..heaven sangat 😋😋 Takoyaki dan Okonomiyaki di atas tu ana makan di Aeon Anggun, Rawang ni sahaja. Boleh tahan laa sekadar nak melepas kempunan kan. Ana suka inti udang dan sotongnya, sedap bangatt di makan panas-panas.Korang, minat tak makan Takoyaki atau Okonomiyaki ni??
WW : Takoyaki dan Okonomiyaki WW : Takoyaki dan Okonomiyaki Reviewed by Ana Jingga on January 05, 2017 Rating: 5

16 comments:

  1. AM biasa makan tokoyaki je..
    makan panas-panas memang sedap sangat..

    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    ReplyDelete
  2. tak pernah lagi makan takoyaki. teringin nak try tapi takde geng nak makan. kang takut tak habis pulak -,-

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. kan boleh ketagih nak makan selalu hihi :)

      Delete
  4. Makan panas panas boleh rasa aroma & tekstur sotong tu menerjah masuk ke dalam mulut. Sedap sangat 😃

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuu laa mazni, memang awesome sangat kan :)

      Delete
  5. tak pernah makan okonomiyaki tu.
    takoyaki selalu la. kat jusco :)

    ReplyDelete
  6. Feveret CP takoyaki. Octopus takoyaki memang sedap

    ReplyDelete

Powered by Blogger.